Oι Αραμπέσκ έρχονται σε ένα μοναδικό μουσικό live στο NISI στις Ράχες!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 09:36 Oι Αραμπέσκ έρχονται σε ένα μοναδικό μουσικό live στο NISI στις Ράχες!

Σάββατο 20 Αυγούστου στις 21:30 ανταμώνουμε ξανά τους Αραμπέσκ στο NISI. Για μια καλοκαιρινή βραδιά συντροφιά με έντεχνους και παραδοσιακούς ήχους.

Οι Αραμπέσκ είναι ένα μουσικό σχήμα από τη Λάρισα που γεννήθηκε το 2018 και κινείται στα μονοπάτια των ελληνικών, έντεχνων ακουσμάτων, συνδυάζοντας με μια φρέσκια ματιά το σύγχρονο με το παραδοσιακό.

Οι Αραμπέσκ απαρτίζονται από την Αθηνά Δρακάκη (τραγούδι), το Γρηγόρη Παπαντωνίου (πιάνο, τραγούδι), και το Vlad Stryzheus (κιθάρα). Τρεις νέοι μουσικοί, πάντοτε με σεβασμό στους καλλιτέχνες, με ποιοτικούς ήχους και καθαρότητα στις μελωδίες διασταυρώνουν την ποικιλομορφία τους σε μια κοινή δημιουργικότητα.

Σας περιμένουμε όλους σε μια μαγευτική βραδιά ζωντανής μουσικής.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 22380 31809

Website: https://nisi.com.gr/

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/5202684799768718

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση