«Θερμοπύλεια 2022»: Σήμερα Κυριακή η συναυλία με Πορτοκάλογλου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 08:26 «Θερμοπύλεια 2022»: Σήμερα Κυριακή η συναυλία με Πορτοκάλογλου

Χθες Σάββατο έγινε η Τελετή Αδελφοποίησης Δήμων Λαμιέων - Σπάρτης – Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Πλημμύρισαν από κόσμο το βράδυ της Παρασκευής οι "Θερμοπύλες υπό το φως" στην πρώτη ήμερα για τα "Θερμοπύλεια 2022" για την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου, όπου τον πρωταγωνιστικό όλο του τραγικού ήρωα, είχε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Χθες Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών έγινε στις 6:30΄ το απόγευμα η Τελετή Αδελφοποίησης Δήμων Λαμιέων - Σπάρτης – Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Απόψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου

Το τριήμερο πολιτισμού από το Δήμο Λαμιέων ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 4 Σεπτμεβρίου με τη συναυλία του γνωστού συνθέτη και ερμηνευτή Νίκου Πορτοκάλογλου. Μαζί του είναι η Βίκυ Καρατζόγλου,ο Βύρων Τσουράπης & οι Ευγενείς Αλήτες, ενώ σε guest εμφάνιση η συμπαρουσιάτριά του στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ, Ρένα Μόρφη.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση