Η Γεωργία Νταγάκη σήμερα Σάββατο στη "Χώρα"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 08:27 Η Γεωργία Νταγάκη σήμερα Σάββατο στη "Χώρα"

Η Γεωργία Νταγάκη μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στην Αθήνα περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα! Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 έρχεται στον Τόπο Τεχνών “Χώρα” για μια ανατρεπτική παράσταση!

Διανύοντας την πιο ώριμη και δημιουργική περίοδο καλλιτεχνικά, έχοντας στο ενεργητικό της περισσότερα από 15 χρόνια δισκογραφίας και ζωντανών εμφανίσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και πληθώρα συνεργασιών, ετοιμάζεται να αποτυπώσει το σύνολο όλων αυτών των μουσικών βιωμάτων της στην παράσταση «Εκεί θ’ανθίζω».

Η συγκεκριμένη παράσταση αποτελεί ένα προσωπικό απολογισμό της Γεωργίας, η οποία επιδιώκει να «ανθίσει» μουσικά τις βραδιές μας, παρουσιάζοντας τραγούδια τόσο από την προσωπική της δισκογραφία όσο και από την ευρεία ελληνική δισκογραφία των τελευταίων ετών.

Μια παράσταση βασισμένη σε τραγούδια τα οποία έχουν αγαπηθεί και προσδοκούν να μας ταξιδέψουν στιχουρχικά, μουσικά και ενορχηστρωτικά.

Ισορροπώντας άρτια στην παράδοση και στον σύγχρονο ήχο, η Γεωργία, έχοντας συνοδοιπόρους της την λύρα της και τέσσερις εξαίρετους μουσικούς, είναι έτοιμη να πάει κόντρα στην εσωστρέφεια και τις δυσκολίες της εποχής και να αποτελέσει κομμάτι μιας παράστασης η οποία θα μας κρατήσει συντροφιά, θα ζεστάνει τον χειμώνα μας και θα ανθίσει τις ψυχές μας.

Μαζί της οι μουσικοί:

Πάνος Γεωργόπουλος – Κιθάρα

Λουκάς Καλαντζάκος – Τύμπανα

Γιώργος Μακρής – Πνευστά

Χάρης Χαραλάμπους – Μπάσο

Οργάνωση παραγωγής: Artonica Productions

Photo: Δημοσθένης Τσαβδαρίδης

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 12 €

Ταμείο: 15 €

Info:
Γεωργία Νταγάκη «Εκεί θ’ ανθίζω»
Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023
Ώρα έναρξης 22.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.xwra.gr

Προπώληση – κρατήσεις θέσεων, τηλεφωνικά στο 2231051075

Οργάνωση Παραγωγής: Artonica Productions

Γεωργία Νταγάκη: You Tube | Facebook | Website

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση