Λαμία: Ο Μπάμπης Στόκας στo Blind Pig

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 17:03 Λαμία: Ο Μπάμπης Στόκας στo Blind Pig

Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο εμβληματικούς Έλληνες τραγουδοποιούς, έρχεται το Σάββατο 1 Απριλίου, στο Blind Pig, για μία παράσταση που συμπυκνώνει την πολύχρονη πορεία του στη μουσική.

Μαζί με την Έλενα Φερεντίνου μας καλούν να ονειρευτούμε και να διασκεδάσουμε με ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης! 

Απρόβλεπτος και αυθεντικός, μοιράζεται τις αλήθειες του, μέσα από τον νέο του δίσκο - που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες - καθώς και με διασκευές όπως το πολύ γνωστό, αγαπημένο και διαχρονικό λαϊκό τραγούδι «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους», που αποκτά μια άλλη χροιά μέσα από την εκτέλεση του Μπάμπη, το οποίο ακούγεται στην τηλεοπτική σειρά "Αυτή η Νύχτα Μένει".
Μέσα από τη μοναδική του ικανότητα να κινείται με άνεση και αγάπη τόσο σε ηλεκτρικές μπαλάντες όσο και σε αυθεντικά λαϊκά ακούσματα, κάνει μια αναδρομή στα τραγούδια που τον χαρακτήρισαν.

Από κομμάτια των Πυξ Λαξ, σε τραγούδια της προσωπικής του πορείας, αλλά και σε απρόβλεπτες διασκευές.

Εσύ θα χάσεις αυτό το Live;;;

Κάνε τώρα την κράτησή σου στα τηλέφωνα: 6944151171 & 6942222344
Ώρα προσέλευσης 21:30
Ώρα έναρξης 22:30 

The blind pig
Λυκούργου 4, Λαμία

Facebook/The blind pig
Instagram/the.blindpig

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση