Η Ελένη Βιτάλη και οι ΤΖΟΥΜ στη "Χώρα"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 07:20 Η Ελένη Βιτάλη και οι ΤΖΟΥΜ στη "Χώρα"

Για άλλη μια φορά η Ελένη Βιτάλη και οι ΤΖΟΥΜ ξεκινάνε τις συναυλίες τους στην Ελλάδα. Με μεγάλη χαρά, τους υποδεχόμαστε και στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης, σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου 2023.

Πιστή στο ραντεβού που την θέλει να επικοινωνεί με το κοινό με τον εντελώς δικό της τρόπο και ένα ρεπερτόριο που έχει καταξιωθεί εδώ και πολλά χρόνια, η Ελένη Βιτάλη δεν είναι μόνο μια σπουδαία τραγουδίστρια αλλά μεταφέρει στις αποσκευές της και τα τραγούδια που έγραψε η ίδια.

Όλοι έχουμε τραγουδήσει το ΄΄Χειμωνιάτικο πρωί΄΄, το  ΄΄Εγώ τραγούδαγα τα βράδια στα σκυλάδικα΄΄, την ΄΄Κιβωτό΄΄.  Με ένα ρεπερτόριο που ξεκινάει από την λαϊκή της βάση, περνάει στην τραγουδοποιΐα της με ροκ αποχρώσεις και αντικατοπτρίζει το σημερινό έντεχνο ελληνικό τραγούδι, κάθε συναυλία της είναι μοναδική.

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 15 €

Ταμείο: 18 €

Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων: 2231051075 / 6936995142

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις στο xwra.gr

Info:
Ελένη Βιτάλη και οι ΤΖΟΥΜ
Παρασκευή 29 Απριλίου 2023
Ώρα έναρξης 22.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
 e–mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.xwra.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση