Οι Active Member στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 15:47 Οι Active Member στη «Χώρα»

Το θρυλικό low bap γκρουπ "Active Member" συμπληρώνει φέτος 31 χρόνια δράσης και το γιορτάζει με μια περιοδεία σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Τους υποδεχόμαστε με χαρά και στον Τόπο Τεχνών “Χώρα” στα Λελέικα Υπάτης, την Παρασκευή 19 Μαΐου.

Μια “Αντιστροφή” λοιπόν όπως λένε οι ίδιοι προς τα όμορφα που δεν κατάφεραν να χαρούν, ενώ εκείνα υπήρχαν γύρω τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ιδρυτής των Active Member Μιχάλης Μυτακίδης (B.D. Foxmoor) είναι σίγουρα ο πιο ενεργός καλλιτέχνης στο παγκόσμιο hip hop.

Μέχρι τώρα έχει 122 δισκογραφικές δουλειές, χιλιάδες συναυλίες στο ενεργητικό του, βιβλία, ντοκιμαντέρ, μουσική για ταινίες και για θέατρο. Με το βάθεμα του στην τέχνη του έχει κερδίσει ήδη τον τίτλο του μεγαλύτερου ποιητή των καιρών μας. Το τίμημα όμως ήταν μεγάλο γιατί όντας μόνιμα απορροφημένος από τα σκαρώματα του δεν κατάφερε να χαρεί όσα ο ίδιος έφτιαξε. Εδώ είναι που ο γιος του Ramon και μέλος του γκρουπ πια έρχεται να του θυμίσει.

Επίσης η επιθυμία, η νοιάξη και η στήριξη του κόσμου έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην απόφαση αυτή για μια περιοδεία αναδρομή, αφήγηση της ουσίας του low bap και “αντιστροφή” όπως οι ίδιοι την βάπτισαν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο. Τώρα που παράλληλα γυρίζονται ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή του B.D. Foxmoor κι εκδίδονται δύο βιβλία (ένα με τους στίχους του από Το 2006 και μετά, 700 σελίδων και η βιογραφία του από γνωστό εκδοτικό οίκο). Μαζί τους στην περιοδεία αυτή θα είναι ο Jamoan  με τις κιθάρες, τη φωνή του κι όχι μόνο και μια παρουσία ακόμα έκπληξη.

Στον ήχο θα είναι ο Σάκης Πυριόχος κι ο Μιχάλης Σκαράκης. Στα φώτα και στα βίντεο θα είναι ο Αλέξης Προδρόμου.

Talkback 2023

Active Member Official YouTube Channel

​Active Member Official Facebook

​Active Member Official Instagram

​Active Member Spotify

​Active Member Apple Music

Active Member Deezer

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 12 €

Ταμείο: 15 €

Πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων: 2231051075

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις στο xwra.gr

Info:
Active Member
Παρασκευή 19 Μαΐου 2023
Ώρα έναρξης 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.xwra.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση