Παιδικό Μιούζικαλ «Οι δύο Κόσμοι» το Σάββατο 24 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 12:44 Παιδικό Μιούζικαλ «Οι δύο Κόσμοι» το Σάββατο 24 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Με μεγάλη χαρά, ο Δήμος Λαμιέων, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου και φυσικά τα ΚΔΑΠ του Δήμου μας, σας παρουσιάζουν το Παιδικό Μιούζικαλ "Οι δύο Κόσμοι",από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων, σε σκηνοθεσία, θεατρικά κείμενα και μουσική της Αλεξάνδρας  Μέριανου και σε ενορχήστρωση, Μουσική Παραγωγή του Νικόλα Γαλανού.

Μετά από πολύμηνη προετοιμασία και δουλειά από όλο το δυναμικό των ΚΔΑΠ και κυρίως από τα παιδιά μας, το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε μία παράσταση από παιδιά για παιδιά αλλά και για όλους εμάς !

Λίγα λόγια για την Παράσταση:

Κάπου, κάπως, κάποτε... ο Ήλιος με το Φεγγάρι τσακώθηκαν, μοίρασαν όλα τα πλάσματα και αποφάσισαν να φτιάξουν δύο κόσμους ξεχωριστούς. Ένα αστέρι όμως την ημέρα των γενεθλίων του, πεδικλώθηκε και έπεσε από τον κόσμο των Ονείρων στον Κόσμο του Φωτός. Μόνο που με τόσο φως γύρω του, κανείς δεν το αναγνώριζε ως αστέρι αλλά ως απλή πέτρα. Οπότε το αστέρι σχεδόν χάνει τον εαυτό του για να ταιριάξει σε έναν άλλο κόσμο. Στο Φεγγάρι όμως η απουσία του αστεριού γίνεται δυσβάσταχτη.Πόσο άραγε αντέχει ο εγωισμός μπροστά στη δύναμη της αγάπης; Η συνέχεια επί της σκηνής...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση