Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Βαγγέλης Γερμανός αύριο στη “Χώρα”

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 11:22 Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Βαγγέλης Γερμανός αύριο στη “Χώρα”

Την Πέμπτη (6/7) και όχι την Τετάρτη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, λόγω πρόβλεψης για κακές καιρικές συνθήκες, θα γίνει η μουσική παράσταση «Η Μοναξιά μου πάει στα Μπαράκια», στον Τόπο Τεχνών “Χώρα” στα Λελέικα Υπάτης.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Βαγγέλης Γερμανός έρχονται στο 17ο Φεστιβάλ Οίτης με την μουσική παράσταση «Η Μοναξιά μου πάει στα Μπαράκια», την Πέμπτη 6 Ιουλίου, στον Τόπο Τεχνών “Χώρα” στα Λελέικα Υπάτης.

Δύο από τους πιο καταλυτικούς δημιουργούς της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90 που εξακολουθούν να παράγουν και τα τραγούδια τους αναπνέουν ως σήμερα, συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή.

Από το «Μοναξιά μου όλα» στον «Κηπουρό» και από το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» στο «Σε θέλω» αλλά και από τα «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη» και «Γιατί» στον «Απόκληρο» και την «Κρουαζιέρα», ο Φίλιππος και ο Βαγγέλης θα παρουσιάσουν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, σε μια μουσική συνάντηση που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.

Μαζί τους 4 σπουδαίοι μουσικοί: O Χάρης Μιχαηλίδης στην κιθάρα, o  Νίκος Σάλτας στο πιάνο,o Άκης Αμπράζης στο μπάσο  και ο Αλέκος Κούρτης στα τύμπανα. Υπεύθυνος ήχου είναι ο Νίκος Παπάς.

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 13 €

Ταμείο: 15 €

Προπώληση εισιτηρίων:  Γραφεία του Φεστιβάλ Οίτης στη Λαμία (Αντιγόνης 7, Ώρες 10.00 – 17.00, τηλ. 22310 43333).

Πληροφορίες: 22310 43333 / 22310 51075

Δείτε βίντεο από την προηγούμενη εμφάνιση του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Βαγγέλη Γερμανού στον Τόπο Τεχνών “Χώρα”:

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 17ου Φεστιβάλ Οίτης στοwww.xwra.gr

Info:
Φίλιππος Πλιάτσικας – Βαγγέλης Γερμανός
“Η Μοναξιά μου πάει στα Μπαράκια”
Πέμπτη 06 Ιουλίου 2023
Ώρα έναρξης: 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 22310 51075

email: info@xwra.gr
www.xwra.gr

Σε συνδιοργάνωση με:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.)

Δήμος Λαμιέων

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση