Ο Πασχάλης με την Μπέσσυ Αργυράκη στη “Χώρα”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 07:45 Ο Πασχάλης με την Μπέσσυ Αργυράκη στη “Χώρα”

Την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 στον Τόπο Τεχνών «Χώρα» στα Λελέικα Υπάτης, ο Πασχάλης και η Μπέσσυ Αργυράκη μας προσκαλούν σε ένα party που θα θυμόμαστε για καιρό!

Ο Πασχάλης, ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας, συνεχίζει και σήμερα το μακρύ ταξίδι της  μουσικής του σταδιοδρομίας, με ένα πρόγραμμα – party – γεμάτο επιτυχίες από τις δεκαετίες 60′ 70′ 80′ και μέχρι σήμερα.  Οι νέες γενιές τον ακολουθούν, τον αγαπούν και οι παλιές γενιές θυμούνται, συγκινούνται και διασκεδάζουν με τον τραγουδιστή φαινόμενο, που άφησε ανεξίτηλη την υπογραφή του στην μουσική βιομηχανία της χώρας μας.

Ο Πασχάλης σα να μην πέρασε μια μέρα και σήμερα συγκινεί και διασκεδάζει με την απαράμιλλη γοητεία του και την μουσική του. Το πρόγραμμα που παρουσιάζει,  είναι  ένα party με αγαπημένα τραγούδια από τους Olympians μέχρι σήμερα. “Ο τρόπος”, το “Σχολείο”, ο “Αλέξης”, το “Μπαράκι”, “Παραδώσου λοιπόν”, “Αν μια μέρα σε χάσω”, Μάθημα σολφέζ”, “Είσαι το ταίρι μου” κ.α. είναι τραγούδια που απογειώνουν τα  live του. Συνθέτης και στιχουργός πολλών επιτυχιών των Olympians, ο Πασχάλης ξεδίπλωσε από πολύ νωρίς το ταλέντο του. Η απλότητα και η ανεπιτήδευτη ερμηνεία του, έβαλε τις βάσεις για την εξέλιξη των Ελληνικών στίχων στην pop και αργότερα στη rock μουσική.

Μαζί του σαν special Guest θα είναι και η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η Μπέσσυ, γεμάτη ζωντάνια, χαμόγελο, μεγάλη καρδιά και με μια φωνή που δεν σταματάει πουθενά, έχει καταφέρει δεκαετίες τώρα να κρατά μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. «Μια θάλασσα γαλάζια», «Κορμί κι αλάτι», «Αθήνα μάνα μου», «Μεγάλη στιγμή», «Μάθημα σολφέζ» Ο Δίσκος της στην Ιαπωνία, πουλάει 2.500.000 αντίτυπα, όταν το 1981 εκπροσωπώντας την χώρα μας αποσπά το β΄ βραβείο.  Στις Κάννες την ίδια χρονιά της απονέμουν ειδικό βραβείο ως την πιο πολυβραβευμένη τραγουδίστρια της Ευρώπης. Η φωνή της μας ταξιδεύει εκτός από τις δικές της επιτυχίες και σε άλλες απρόβλεπτες επιλογές!! Η αιώνια έφηβη, η τραγουδίστρια της χαράς αλλά και της ποιότητας θα είναι κοντά μας και με τον Πασχάλη  σας υπόσχονται μια υπέροχη βραδιά.

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 13 €

Ταμείο: 17 €

Προπώληση εισιτηρίων:  Γραφεία του Φεστιβάλ Οίτης στη Λαμία (Αντιγόνης 7, Ώρες 10.00 – 17.00, τηλ. 22310 43333).

Πληροφορίες: 22310 43333 / 22310 51075

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 17ου Φεστιβάλ Οίτης στοwww.xwra.gr

Info:
ΠΑΣΧΑΛΗΣ “THE PARTY GOES ON”
SPECIAL GUEST Η ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ
Τρίτη 11 Ιουλίου 2023
Ώρα έναρξης: 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 22310 51075

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@xwra.gr
www.xwra.gr

Σε συνδιοργάνωση με:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.)

Δήμος Λαμιέων

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση