Ράχες: Διαδραστικά παιχνίδια με θέμα το διάστημα και Παραδοσιακοί χοροί στο NISI

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 08:34 Ράχες: Διαδραστικά παιχνίδια με θέμα το διάστημα και Παραδοσιακοί χοροί στο NISI

Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Ιουλίου: Διήμερο «Ταξίδι στο Διάστημα» με το Βιβλιοπωλείο Επίπεδο | Κυριακή 16 Ιουλίου: Παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαμίας «Πήγασο».

Ο Πολυχώρος NISI και το Βιβλιοπωλείο «Επίπεδο» συνδιοργανώνουν ένα «ταξίδι στο διάστημα» και είστε όλοι/ες καλεσμένοι/ες, το Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Ιουλίου.

Είστε έτοιμοι/ες για το πιο φανταστικό και δημιουργικό ταξίδι ανάμεσα στους δακτυλίους του Κρόνου; Μήπως για την επίσκεψη στην κατακόκκινη επιφάνεια του Άρη ή για την εξερεύνηση του πιο θερμού πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος της Αφροδίτης που λάμπει στον νυχτερινό ουρανό;

Φυσικά δε θα σας αφήσουμε έτσι, αλλά πέρα από την πιο διασκεδαστική παρέα θα σας παρέχουμε και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Σε αυτό το θεματικό διήμερο θα βρείτε πληθώρα διαδραστικών παιχνιδιών και εκπαιδευτικών βιβλίων για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας παίζοντας, αλλά και εργαστήρια και κατασκευές που μας φέρνουν πιο κοντά στο γαλαξία μας.

Από τις 19:00 έως τις 22:00 θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τα διαδραστικά και φανταστικά παιχνίδια του Βιβλιοπωλείου Επίπεδο, να περιηγηθείτε στη μικρή θεματική βιβλιοθήκη με τα εκπαιδευτικά βιβλία που αφορούν το διάστημα, αλλά και να κατασκευάσετε το δικό σας πλανήτη που θα γίνει μέρος του δικού μας ηλιακού συστήματος που έχει έδρα – πού αλλού;- στο NISI!!!

Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε το δικό σας διαστημόπλοιο μέσω upcycling ανακυκλώσιμων υλικών για να βρεθείτε ανάμεσα στα αστέρια.

Επιβιβαστείτε στο διαστημόπλοιο το Σάββατο 15 & την Κυριακή 16 Ιουλίου και ελάτε να απογειωθούμε στις 19:00 στο γρασίδι μας!!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε εδώ:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22380 31809
www.nisi.com.gr
Facebook: NISI Raches
Instagram: NISI Raches
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

► Ο «Πήγασος» Πολιτιστικός Σύλλογος Λαμίας στο NISI Raches!

Για μία ακόμα χρονιά υποδεχόμαστε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαμίας «Πήγασο» με παραδοσιακούς χορούς, την Κυριακή 16 Ιουλίου.

Το χορευτικό τμήμα των ενηλίκων του Συλλόγου μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για το χορό και μας ταξιδεύει με παραδοσιακούς χορούς της Ρούμελης και το Αιγαίου.

Ο Σύλλογος με ενεργό καλλιτεχνική πορεία από το 2013 κλείνει φέτος 10 χρόνια παρουσίας στην πολιτιστική ζωή της Λαμίας και προσφέρει μαθήματα χορού, σεμινάρια για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, ενώ διοργανώνει πολλές εκδηλώσεις και δράσεις.

Σας περιμένουμε να μαγευτούμε από την παράσταση και τις παραδοσιακές φορεσιές και να ζήσουμε όλοι μαζί την ενοποιητική δύναμη του πολιτισμού και του χορού!!

Έπειτα από την παρουσίαση θα ακολουθήσει γλέντι!

Μη χάσετε την ευκαιρία να μάθετε κι εσείς ή να εξασκήσετε τις γνώσεις σας στους παραδοσιακούς χορούς, αλλά και να διασκεδάσετε υπό τον ήχο της παραδοσιακής μουσικής!!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε εδώ:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22380 31809
www.nisi.com.gr
Facebook: NISI Raches
Instagram: NISI Raches
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση