Ράχες: Βραδιά Jazz, Βollywood και έκθεση ζωγραφικής αυτή την εβδομάδα στο NISI

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 14:05 Ράχες: Βραδιά Jazz, Βollywood και έκθεση ζωγραφικής αυτή την εβδομάδα στο NISI

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023: Live Jazz Night
Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023: «Ο Παλμός της Τέχνης στη Στυλίδα» Έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής και κεραμικής με LIVE παρουσίαση
Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023: Βollywood Night με φαγητό, χορό & μουσική!


Την Τετάρτη 19 Ιουλίου ο Γιώργος Πατσιώτης και ο Δημήτρης Πολίτης έρχονται για να μας ταξιδέψουν με τις κιθάρες τους, φτιάχνοντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα με jazz νότες.



Οι δύο μουσικοί με αξιόλογη πορεία στο χώρο, πολλές συνεργασίες και σπουδή στη Jazz μουσική και νοοτροπία ενώνουν τις δυνάμεις τους και μοιράζονται μαζί μας τη μεγάλη αγάπη τους για τη Jazz μουσική και ιδιαίτερα τη Gypsy Jazz.
Σας προσκαλούμε για μία ξεχωριστή βραδιά με υπέροχα ηχοχρώματα, αρμονίες και ρυθμό, ενώ με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, το μπαρ του NISI σας περιμένει για να απολαύσετε το κρασί, το coctail ή το aperitivo σας!
Στις 21:00 στο χώρο του Bar.

 

Στις 20 Ιουλίου «Αφήνοντας το δικό μας εικαστικό αποτύπωμα κάτω από το φεγγάρι»

Η καλλιτεχνική παρέα «Ο Παλμός της Τέχνης στη Στυλίδα: Δεσμοί Φιλίας και Τέχνης» πραγματοποιεί για πρώτη φορά στο NISI την Έκθεση Ζωγραφικής, Ξυλογλυπτικής & Κεραμικής Τέχνης. Τοπικοί καλλιτέχνες, αυτοδίδακτοι και μη, θα παρουσιάσουν τα έργα τους και θα μοιραστούν ιστορίες, γνώση και προσωπικά βιώματα από τη διαδρομή τους στην καλλιτεχνική δημιουργία.
Την ίδια στιγμή, θα πραγματοποιείται στο χώρο LIVE παρουσίαση ξυλογλυπτικής και ζωγραφικής από τα μέλη της παρέας και όσοι/ες επισκεφτείτε την έκθεση θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε κάποια από τις μορφές τέχνες υπό την υποστήριξη των καλλιτεχνών.



Δημιουργώντας γέφυρες ανάμεσα στη φιλία και την τέχνη και αποτελώντας ζωντανό παράδειγμα της ιδέας πως κάθε άτομο μπορεί να εκφραστεί μέσα από την τέχνη, σας περιμένουν για μία πολύτιμη εμπειρία μοιράσματος και έκφρασης.
Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο NISI από τις 19:00 έως αργά.

 

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 20.00 στο NISI Πολυχώρος έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε LIVE την Cleopatra’s dance school σε μια βραδιά με χορό & αυθεντικό φαγητό από την Iνδία που σας προσκαλεί όλους να συμμετέχετε και υπόσχεται να σας μείνει αξέχαστη!



Το street food με άρωμα Ινδίας θα είναι έτοιμο να το απολαύσετε από τις 20.00!! Την ίδια στιγμή, θα πραγματοποιείται στο χώρο μάθημα ινδικού χορού από τις 20:00 έως τις 21:00 που απευθύνεται σε όλους/ες μικρούς και μεγάλους και ανεξαρτήτως προηγούμενης εμπειρίας.
Οι θεματικές βραδιές στο NISI έχουν στόχο να αναδείξουν διαφορετικές κουλτούρες ανά τον κόσμο μέσα από το φαγητό, τη μουσική και το χορό.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε εδώ:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22380 31809
www.nisi.com.gr
Facebook: NISI Raches
Instagram: NISI Raches
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση