Έχει πανηγύρι στο Πετρωτό Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 10:07 Έχει πανηγύρι στο Πετρωτό Δομοκού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτού Δομοκού σας προσκαλεί απόψε, Τετάρτη 26 Ιουλίου, σε μια μοναδική βραδιά παρέα με την Γιώτα Γρίβα, τον Χριστόδουλο Κωσταρέλλο, τον Γιώργο Καραχρήστο και στο κλαρίνο τον Ζήση Τσολακίδη!

Επανέρχεται στο προσκήνιο μια από τις καλύτερες παραδοσιακές μουσικές βραδιές της περιοχής μας, το Πανηγύρι Πετρωτού.

Στο βόρειο-ανατολικό άκρο του δήμου Δομοκού βρίσκεται το χωριό Πετρωτό, σε υψόμετρο 660 μ. Εκεί δραστηριοποιείται ενεργά και με έντονη πολιτισμική δράση ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού, ο οποίος φημίζεται για τις άρτια δομημένες πολιτιστικές του εκδηλώσεις, οι οποίες στέφονται  με μεγάλη επιτυχία, αφού το ξακουστό πλέον «Πανηγύρι Πετρωτού» το επισκέπτονται από πολλά μέρη της Ελλάδας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτού, όπως μόνο αυτός ξέρει, υπόσχεται μια ξεχωριστή βραδιά σε όλους τους προσκεκλημένους του που θα βρεθούν την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Πετρωτού, να απολαύσουν παγωμένη μπύρα και τα ξακουστά ψητά Πετρωτού, με άπλετο γλέντι μέχρι το πρωί όπου θα σερβιριστεί όπως πάντα γίδα βραστή!

Σας περιμένουμε όλους για μια αξέχαστη βραδιά!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση