Λαμία: Το πρόγραμμα ταινιών της εβδομάδας για τις Νύχτες θερινού Κινηματογράφου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 11:08 Λαμία: Το πρόγραμμα ταινιών της εβδομάδας για τις Νύχτες θερινού Κινηματογράφου

7 & 8/8: Η ταινία animation «Μάρμαντιουκ» και 9/8: «Αντιγόνη»: Μια εντυπωσιακή μεταφορά της τραγωδίας του Σοφοκλή στη σύγχρονη πραγματικότητα | Ένα σινεμά family friendly, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας!

Συνεχίζουμε λοιπόν τις προβολές για τους μικρούς σινεφίλ. Δύο ημέρες την εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη, θα προβάλλεται ταινία animation για τα παιδιά, όπου οι μικροί θεατές μαζί με φίλους, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, θα απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες.

7 & 8/8: «Μάρμαντιουκ»

 O αξιολάτρευτα σκανταλιάρης Μάρμαντιουκ είναι η επιτομή του οικόσιτου σκύλου. Έτοιμος ανά πάσα στιγμή για σκανταλιά, αλλά με βαθιά αίσθηση της αγάπης και της ευθύνης για την οικογένειά του. Έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, επειδή είναι πραγματικό σκυλί.

Είτε σώζει ένα αδέσποτο γατάκι, είτε παίζει με παιδιά, ή ακόμα και όταν πλησιάζει ηλικιωμένους στο πάρκο, πάντοτε κάνει τους θαυμαστές του να χαμογελάνε. Τίποτε δεν είναι μεγαλύτερο από την καρδιά του Μάρμαντιουκ, ούτε ακόμα και οι ήδη γιγαντιαίες πατούσες του!

Ένας θρυλικός εκπαιδευτής σκύλων πιστεύει πως μπορεί να μεταμορφώσει τον Μάρμαντιουκ από ένα απείθαρχο, μα αξιολάτρευτο Γερμανικό Μολοσσό στον επόμενο νικητή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σκύλων.

Λίγα λόγια για τον Μάρμαντιουκ

Με παρουσία σε 660 εφημερίδες, 20 διαφορετικών χωρών, δυο ντουζίνες βιβλία που έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως, αλλά και νικητής του βραβείου National Cartoonist Society’s, ο Μάρμαντιουκ συντροφεύει τους μικρούς αναγνώστες από το 1954.

Διάρκεια: 88΄| Μεταγλωτισμένο

YouTube τρέιλερ:

9/8: «Αντιγόνη»

Μια εντυπωσιακή μεταφορά της τραγωδίας του Σοφοκλή στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Η Αντιγόνη, άριστη μαθήτρια και υποδειγματικό μέλος της κοινότητας, παραβαίνει τον νόμο βοηθώντας τον αδερφό της να δραπετεύσει από τη φυλακή. Καθώς ο κλοιός στενεύει διαρκώς γύρω της, αυτή ορθώνει το ανάστημά της απέναντι στις αρχές: την αστυνομία, τη δικαιοσύνη, το σωφρονιστικό σύστημα, αλλά και στον πατέρα του φίλου της, του Αίμονα. Η σθεναρή άρνηση της Αντιγόνης να συμβιβαστεί και να καταπνίξει το προσωπικό περί δικαίου αίσθημα κερδίζει την υποστήριξη των συνομηλίκων της, οι οποίοι κινητοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε πολύχρωμες διαδηλώσεις. Απορρίπτοντας μια πρόταση που θα εξασφάλιζε το δικό της μέλλον, η Αντιγόνη επιλέγει την αγάπη και την αφοσίωση στην οικογένειά της, μια οικογένεια μεταναστών.

YouTube τρέιλερ:

Ακολουθούν:

  •  21 και 22/8: «Πάντινγκτον 2» ( παιδική ταινία)
  •  23/8: «Ψηλό έδαφος»

Info:

ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ|ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:15| ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 3€,
Facebook:
Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης-Επίσημη Σελίδα
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: https://www.ticketservices.gr/event/dipethe-roumelis-therino- cinema-2023/
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης,
Τηλ: 2231033325 ήμερες και ώρες γραφείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση