Ράχες: Unplugged έντεχνο live με τον Κωνσταντίνο Παπασωτηρίου στο NISI

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 15:01 Ράχες: Unplugged έντεχνο live με τον Κωνσταντίνο Παπασωτηρίου στο NISI

Ο Κωνσταντίνος Παπασωτηρίου σε μία ακόμα unplugged μουσική βραδιά, απόψε στο NISI, στην Παραλία Ραχών, στο χώρο του εστιατορίου.

Ο μουσικός με την ιδιαίτερη φωνή, εξαιρετικές μουσικές επιλογές έντεχνης μουσικής και συντροφιά την κιθάρα του έρχεται για πρώτη φορά στο NISI για να μετατρέψει τις βραδιές μας σε μια υπέροχη μουσική εμπειρία.

Παράλληλα, στο εστιατόριό μας θα μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μετά μουσικής και να γίνουμε όλοι και όλες μια παρέα!

Σας περιμένουμε να τραγουδήσουμε μαζί αγαπημένα μας τραγούδια με τη συνοδεία κιθάρας!!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε εδώ:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22380 31809
www.nisi.com.gr
Facebook: NISI Raches
Instagram: NISI Raches
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση