Ράχες: Αφρικανική Βραδιά στο NISI με μουσική, χορό & φαγητό!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 11:32 Ράχες: Αφρικανική Βραδιά στο NISI με μουσική, χορό & φαγητό!

Την Κυριακή 6 Αυγούστου στο NISI Πολυχώρος έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τους Mandela Gals & τους Ubuntu σε μια βραδιά με αφρικανικά τύμπανα, χορό και αυθεντικό φαγητό από διάφορες γωνιές της Αφρικής – που σας προσκαλεί όλους να συμμετέχετε και υπόσχεται να σας μείνει αξέχαστη!

Ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη αφρικανική εμπειρία με το φαγητό, τη μουσική, το χορό, αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Από τις 19:00 θα πραγματοποιούνται στο χώρο δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους με θέμα την Αφρική και Face Painting!!

Στις 20:30 είστε όλοι/ες μικροί και μεγάλοι καλεσμένοι στο Fashion Show με τη νέα συλλογή του αγαπημένου μας Africanism Collection στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε νέα σχέδια και πολύχρωμα υφάσματα που μας ταξιδεύουν στη mama Africa.

Από τις 21:00 και μετά… χορός και live μουσική με κρουστά!!



Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22380 31809
www.nisi.com.gr
Facebook: NISI Raches
Instagram: NISI Raches
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση