H Εμμανουέλα Νινιράκη έρχεται στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 13:47 H Εμμανουέλα Νινιράκη έρχεται στη «Χώρα»

Με αφετηρία τον τόπο τους την Κρήτη, η Εμμανουέλα Νινιράκη και οι συνεργάτες της Χάρης Μανουσάκης και Νίκος Βογιατζάκης ταξιδεύουν ανα την Ελλάδα και παρουσιάζουν τη μουσική τους! Τους υποδεχόμαστε και στον Τόπο Τεχνών "Χώρα" στα Λελέικα Υπάτης την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023. Είσοδος ελεύθερη.

Στο σύνολο της παράστασης παρουσιάζονται τραγούδια της ερμηνεύτριας πλαισιωμένα από άλλα αγαπημένα -σύγχρονα και παραδοσιακά- ακούσματα, μέσα από μια προσωπική μουσική ματιά και με ενδιαφέρουσα αυτοσχεδιαστική διάθεση. Ακουστικοί και ηλεκτρικοί ήχοι μπλέκονται, δημιουργώντας κάθε φορά κάτι νέο!

Η Εμμανουέλα Νινιράκη, ως ερμηνεύτρια, μας συστήθηκε μέσα από τον πρώτο της δίσκο Αηδόνι στο Κλουβί σε μουσική του συνθέτη Χάρη Μανουσάκη και ποίηση του Ναπολέοντα Λαπαθιώτη. Ο δίσκος κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2021 και πετά με επιτυχία στο ραδιοφωνικό αέρα της χώρας μας λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές! Πριν λίγους μήνες μας συστήθηκε και ως τραγουδοποιός, κάνοντας την αρχή με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο Φωτιά εσύ σε δικούς της στίχους και μουσική δική της και του Χάρη Μανουσάκη.

Το Μάρτη του 2023 πήρε μέρος στις παραστάσεις του σπουδαίου στιχουργού Θοδωρή Γκόνη και βρέθηκε επί σκηνής με τη Γιώτα Νέγκα, τον Παντελή Θαλασσινό, την Ιουλία Καραπατάκη και τον Φώτη Σιώτα.

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων: 22310 43333 / 22310 51075

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 17ου Φεστιβάλ Οίτης στο: www.xwra.gr

Info:
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΝΙΝΙΡΑΚΗ
Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023
Ώρα έναρξης: 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 22310 51075
 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.xwra.gr

Σε συνδιοργάνωση με: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.)
Δήμος Λαμιέων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση