Ράχες: Μη χάσετε το εκρηκτικό Live με τους Johnny Rumble & The Law 4000 στο NISI!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 08:00 Ράχες: Μη χάσετε το εκρηκτικό Live με τους Johnny Rumble & The Law 4000 στο NISI!

Ήρθε η ώρα να ζήσουμε στον Πολυχώρο NISI την απόλυτη rockabilly εμπειρία με τους Johnny Rumble & The Law 4000 που είναι για πρώτη φορά μαζί μας - Την Τετάρτη, 9 Αυγούστου στις 21:00 στο Bar στο NISI, στην Παραλία Ραχών!

Το τρίο κινείται σε ένα εκρηκτικό μουσικό φάσμα από το 50’s rockabilly/Rock n’ Roll και Country music και ταξιδεύει στην Ευρώπη, συμμετέχοντας σε πολλά φεστιβάλ μουσικής.

Μέσα από όλο αυτό το ταξίδι θα προσγειωθούν στο NISI για να μας συστηθούν και να μας ξεσηκώσουν!!

Το όνομα της μπάντας μας πηγαίνει πίσω στα 60’s όπου θεσπίστηκε ο νόμος περί “τεντυμποϊσμού”, σύμφωνα με τον οποίο οι νεαροί ταραχοποιοί τιμωρούνταν με κούρεμα και σκίσιμο των ρεβέρ στα παντελόνια τους.

Αυτήν την εμπειρία δε γίνεται να την περιγράψεις, χρειάζεται να τη ζήσεις!!

Γι’ αυτό, σας περιμένουμε την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 21:00 στο Bar του NISI!!

Η μπάντα
Johnny Rumble: Vocals
Haris Granis: Guitars, Vocals
George Georgiou: Double Bass
Crazy Sot: Drums
Chris Tsiaouskoglou: Acoustic Guitar

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε εδώ:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22380 31809
www.nisi.com.gr
Facebook: NISI Raches
Instagram: NISI Raches
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση