Λαμία: Το πρόγραμμα των επόμενων ταινιών στις Νύχτες θερινού Κινηματογράφου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 10:41 Λαμία: Το πρόγραμμα των επόμενων ταινιών στις Νύχτες θερινού Κινηματογράφου

21 και 22/8 «Πάντινγκτον 2»: Ο πιο διάσημος αρκούδος του κόσμου επιστρέφει με νέες περιπέτειες και 23/8: «Ψηλό έδαφος»: Ένα γουέστερν με θριαμβευτικές κριτικές | Ένα σινεμά family friendly, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας!

Συνεχίζουμε λοιπόν τις προβολές για τους μικρούς σινεφίλ. Δύο ημέρες την εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη, θα προβάλλεται ταινία animation για τα παιδιά, όπου οι μικροί θεατές μαζί με φίλους, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, θα απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες.

21 και 22/8: «Πάντινγκτον 2 »

Ο πιο διάσημος αρκούδος του κόσμου επιστρέφει με νέες περιπέτειες σε μία μαγική ταινία για όλη την οικογένεια!

Μετά το παγκόσμιο κινηματογραφικό φαινόμενο του «Πάντινγκτον», το πιο επιτυχημένο, μη αμερικανικό, οικογενειακό φιλμ όλων των εποχών, η πολυαναμενόμενη συνέχεια βρίσκει τον Πάντινγκτον ευτυχισμένο στο σπίτι της οικογένειας Μπράουν στο Λονδίνο, όπου έχει γίνει δημοφιλές μέλος της τοπικής κοινότητας, μοιράζοντας τριγύρω χαρά και… μαρμελάδα. Ενόσω ψάχνει το τέλειο δώρο για τα 100ά γενέθλια της πολυαγαπημένης θείας του, Λούσι, ο Πάντινγκτον βλέπει ένα μοναδικό pop-up βιβλίο και ξεκινά μία σειρά από μικροδουλειές ώστε να μπορέσει το αγοράσει. Όταν το βιβλίο κλέβεται, μόνο οι Μπράουν και ο Πάντινγκτον μπορούν να ανακαλύψουν τον κλέφτη, ο οποίος φαίνεται να είναι άσος στις μεταμφιέσεις…

Η επιστροφή ενός αρκούδου που τον λένε Πάντινγκτον

Ο Αρκούδος Πάντινγκτον συστήθηκε στα παιδιά για πρώτη φορά στο βιβλίο του Μάικλ Μποντ, εν έτει 1958, με τίτλο «Ένα Αρκουδάκι που το Λένε Πάντινγκτον». “Η Καλύτερη Στιγμή του Πάντινγκτον”, το τελευταίο βιβλίο δια χειρός Μποντ, ο οποίος απεβίωσε τον περασμένο Ιούνιο σε ηλικία 91 ετών, κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2017. Μεταξύ αυτών των δύο μνημειωδών ημερομηνιών, ο Μποντ έγραψε πάνω από είκοσι βιβλία με πρωταγωνιστή τον αρκούδο με το μάλλινο παλτό και την αγάπη για τα σάντουιτς με μαρμελάδα, τα οποία συνολικά έχουν πουλήσει πάνω από 35 εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε 40 γλώσσες. Οι σκανταλιές του μικρού αρκούδου από το Σκοτεινότατο Περού, του οποίου οι καλοί τρόποι και προθέσεις οδηγούν συχνά σε κωμικές περιπέτειες και στιγμές απόλυτου χάους, έχουν κλέψει την καρδιά όλου του κόσμου, και οι ιστορίες του θεωρούνται πλέον κλασικές.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 103΄ |ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ

YouTube τρέιλερ:

23/8: «Ψηλό έδαφος»

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ... στην Αυστραλία! Ένα γουέστερν εκδίκησης με θριαμβευτικές κριτικές από τα περιοδικά Hollywood Reporter και Variety.

Στην βόρεια Αυστραλία το 1930 ένας νεαρός Αβορίγινος μεγαλωμένος από λευκούς Αυστραλούς θα βοηθήσει την αστυνομία στην προσπάθεια να πιάσουν τον πιο επικίνδυνο Αβορίγινο πολεμιστή ο οποίος δεν πρόκειται ποτέ να παραδοθεί.

Η αποκάλυψη όμως ότι ο πολεμιστής είναι ο θείος του νεαρού και αναζητά δικαιοσύνη για την σφαγή της οικογένειας του νεαρού μετά από 12 χρόνια, την οποία οι ντόπιες αρχές κάλυψαν, θα ταρακουνήσει τα πάντα.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ / ΑΓΓΛΙΚΑ / 104 ΛΕΠΤΑ / ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

YouTube τρέιλερ:

Ακολουθούν:

  •  28 και 29 /8: «Ο Ευγενικός κύριος Λίνκ» (παιδική ταινία)
  •  30/8: «Ζούσε τη ζωή της»

Info:

ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ|ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:15| ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 3€,
Facebook:
Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης-Επίσημη Σελίδα
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: https://www.ticketservices.gr/event/dipethe-roumelis-therino- cinema-2023/
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης,
Τηλ: 2231033325 ήμερες και ώρες γραφείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση