Την Παρασκευή 18 Αυγούστου στη “Χώρα”, οι “Τζερτζελέ Πατιρντί” με τις ξέφρενες μουσικές τους! Είσοδος ελεύθερη!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 07:48 Την Παρασκευή 18 Αυγούστου στη “Χώρα”, οι “Τζερτζελέ Πατιρντί” με τις ξέφρενες μουσικές τους! Είσοδος ελεύθερη!

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023, στον Τόπο Τεχνών “Χώρα”, στα Λελέικα Υπάτης οι “Τζερτζελέ Πατιρντί” έρχονται για να μας χαρίσουν ακόμη ένα ξέφρενο γλέντι! Είσοδος ελεύθερη!

 

Οι “Τζερτζελέ Πατιρντί” (“Zerzele Patirti”) είναι ένα τριμελές μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 στην Αθήνα.

Στις εμφανίσεις τους συνδέουν με ξεχωριστό τρόπο τα παραδοσιακά τραγούδια της Ελλάδας με τις μουσικές της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου.

Μελωδίες πλέκονται με αυτοσχεδιασμούς, οι ενορχηστρώσεις γίνονται τολμηρές ως προς τη ρυθμική υφή αλλά και την αρμονική ακολουθία.

Το ρεπερτόριο με το οποίο ταξιδεύουν τους ακροατές τους απαρτίζεται απο παραδοσιακούς σκοπούς της Μικράς Ασίας, της Θράκης, του Αιγαίου,των Βαλκανίων και της Ανατολής.

Με ποικίλες εμφανίσεις σε διάφορες γωνιές ανά την Ελλάδα, με τηλεοπτικές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις, παραμένουν δραστήριοι στην εγχώρια μουσική σκηνή εώς σήμερα.

Οι Τζερτζελέ Πατιρντί είναι ο Φωκίωνας Αποστολόπουλος (κρουστά), η Αλεξάνδρα Παπαστεργιοπούλου (τσέλο, φωνή) και εκτάκτως στη θέση του Γεράσιμου Παπαδόπουλου (ούτι, φωνή), ο Ηλίας Μαρκαντώνης (ούτι, κλαρίνο, φωνή).

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων: 22310 43333 / 22310 51075

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 17ου Φεστιβάλ Οίτης στοwww.xwra.gr

Info:

Συναυλία – Τζερτζελέ Πατιρντί

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023
Ώρα έναρξης: 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 22310 51075

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@xwra.gr
www.xwra.gr

Σε συνδιοργάνωση με:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.)

Δήμος Λαμιέων

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση