Λαμία: Ο Χρήστος Τσουράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο "Αλτ Τις Ει;"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 08:10 Λαμία: Ο Χρήστος Τσουράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο "Αλτ Τις Ει;"

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11)  τη Δευτέρα 25/9/2023 στις 19.30.

Στο πλαίσιο της 6ης Γιορτής Φθιωτικού Βιβλίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών & Συγγραφέων και οι Χρόνος Εκδόσεις, σας προσκαλούν και σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Χρήστου Τσουράκη, που γράφει σατιρική ποίηση από το 2011 με το φιλολογικό ψευδώνυμο (ο Βιτ΄ λιώτης) με τίτλο "ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ; (μία ...σοβαρή ποιητική σάτιρα).

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν εκ μέρους των συνδιοργανωτών, ο Πρόεδρος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών & Συγγραφέων κ. Κώστας Τσιαλαφούτας και η ποιήτρια-εκδότρια Βασιλική Νικοπούλου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν με σειρά εμφάνισης: Η φιλόλογος και ποιήτρια Αγγελική Γιαννέλου, ο φιλόλογος Οδυσσέας Κοτζαμάνης και ο καθηγητής πανεπιστημίου Γιάννης Πανούσης.

Ποιήματα θα διαβάσουν, ο θεολόγος και ηθοποιός, Απόστολος Ρούσκας και ο ίδιος ο ποιητής Χρήστος Τσουράκης.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση