Πρεμιέρα για τα "Χρυσά Κουπιά" της Παιδικής - Νεανικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 11:16 Πρεμιέρα για τα "Χρυσά Κουπιά" της Παιδικής - Νεανικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης

Ξεκίνησαν οι παραστάσεις της Παιδικής-Νεανικής σκηνής του Δη.Πε.Θε. Ρούμελης!

Μέσα σε θερμά χειροκροτήματα, με μεγάλη προσέλευση, δόθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, η εναρκτήρια παράσταση της φετινής θεατρικής μας παραγωγής για παιδιά και νέους με τον τίτλο «Χρυσά κουπιά».

Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου ξεκίνησαν οι πρωινές μας παραστάσεις για τα σχολεία της πόλης μας και της Φθιώτιδας.

Παιδικές φωνές, γέλια και χειροκροτήματα γέμισαν ασφυκτικά το Δημοτικό μας Θέατρο και ζέσταναν τις καρδιές μας, καλλιτεχνών και συντελεστών της παράστασης.

Την πρεμιέρα μας τίμησε και η συγγραφέας του έργου, κα Μαρία Παπαγιάννη, καθώς και οι σκηνοθέτες Παύλος Βησσαρίου και Θανάσης Θεολόγης.

Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ο μικρός συνωστισμός που θα παρατηρείται κάθε πρωί έξω από το Δημοτικό Θέατρο Λαμίας θα οφείλεται σε εμάς και στα εκατοντάδες παιδιά που θα απολαμβάνουν την παράστασή μας.

Τα «Χρυσά Κουπιά» θα παίζονται καθημερινά,  Δευτέρα με Παρασκευή, έως και την 1η Δεκεμβρίου. Κατόπιν θα παρουσιαστούν ξανά για το κοινό στις 29 Δεκεμβρίου, μέσα στο εορταστικό πνεύμα των ημερών.

Για τις τρεις επόμενες εβδομάδες φοράμε τα ανίκητα παπούτσια μας και ξεπερνάμε κάθε μας φόβο. Μαζί με τους μικρούς μας θεατές.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Αθανασία Καλογιάννη

Θεατρική Διασκευή: Μαρία Σούμπερτ

Πρωτότυπη Μουσική/Σύνθεση: Ζωή Τηγανούρια

Σκηνικά/Κοστούμια: Κωνσταντίνα Εμμανουήλ/Ζήνα Κωνσταντίνου

Χορογραφίες: Αρετή Μώκαλη

Στίχοι Τραγουδιών: Κωνσταντίνος Ρόδης

Ενορχηστρώσεις: Στέλιος Γενεράλης

Video-Art: Γιάννης Ντουσιόπουλος

Φωτισμοί: Σοφέλπη Στάικου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώργος Μπανταδάκης

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Νίκος Αναστασόπουλος

Ευγενία Βησσαρίου

Χρήστος Λοΐζος

ΜανταλέναΠαπαδάτου

Βαγγέλης Πιτσιλός

Έλενα Τζαγκαράκη

Ιnfo: Γραφεία ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης| Υψηλάντη 17 | Λαμία Τ.Κ. 35131 |Τηλ.22310 33325

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση