Η Παιδική Σκηνή «Παραμυθομικρούληδες» παρουσιάζει το κουκλοθέατρο «Μπελάδες τα Χριστούγεννα» στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 13:36 Η Παιδική Σκηνή «Παραμυθομικρούληδες» παρουσιάζει το κουκλοθέατρο «Μπελάδες τα Χριστούγεννα» στη «Χώρα»

Και φέτος τις γιορτές, στον Τόπο Τεχνών “Χώρα” στα Λελέικα Υπάτης σας περιμένουμε με πολλές εκδηλώσεις για όλες και όλους! Συναυλίες, μουσικές παραστάσεις, κουκλοθέατρα, εκδηλώσεις με αγαπημένους καλλιτέχνες που θα δώσουν σε μικρούς και μεγάλους ακόμα περισσότερους λόγους να ανυπομονούν για τα Χριστούγεννα!

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, η Παιδική Σκηνή «Παραμυθομικρούληδες» μάς παρουσιάζει την παράσταση κουκλοθεάτρου «Μπελάδες τα Χριστούγεννα»!

-Μικρούλη, τι συμβαίνει στο σπίτι του Άγιου Βασίλη την Παραμονή των Χριστουγέννων;

-Μα φυσικά Μικρούλη, όλοι ετοιμάζονται για την μεγάλη ημέρα! Ο Άγιος Βασίλης παίρνει τον υπνάκο του και ονειρεύεται κουλουράκια, η Μάρθαετοιμάζει την καλή του στολή, οι τάρανδοι μασουλάνε ζεστά χορταράκια και τα πιστά ξωτικά ετοιμάζουν τα δώρα!

-Ωχ, ο μικρός μας δράκος είναι λίγο λυπημένος!

-ΠΟΙΟΣ; Ένας δράκος στο σπίτι του Άγιου Βασίλη; Ωωωω τι μπέρδεμα! Μόνο ο Ζαχαρίτσας και ο Μελούλης μπορούν να μας γλυτώσουν!

Κείμενο: Κώστας Τσιμπούκας /Δήμητρα Χατζηνικολάου
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Τσιμπούκας
Εμψυχωτές κούκλας / Ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Τσιμπούκας, Δήμητρα Χατζηνικολάου
Παραγωγή: θεARTίστες
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επικοινωνία: 6973781400
www.theartistes.gr

Λένε πως όταν είσαι μικρός… ο κόσμος, σου μοιάζει ατελείωτος! Είναι ένα μέρος μαγικό, γεμάτο ξωτικά και νεράιδες, καλοκάγαθους γίγαντες και λιλιπούτειους ταξιδευτές, πονηρές μάγισσες και σοφούς βασιλιάδες, τολμηρά ποντικάκια και περιέργους γάτους!
Γεμάτος περιπέτειες είναι ο κόσμος μας και εμείς…τόσο μικρούληδες που χωράμε στου φύλλου την ράχη, έτοιμοι να πετάξουμε πάνω από πόλεις και χωριά, βασίλεια και θάλασσες!
Είμαστε οι Παραμυθομικρούληδες! Ερχόμαστε από την γη των παραμυθιών και θα μείνουμε για πάντα μικροί, γεμάτοι με μεγάλα όνειρα και φανταστικές περιπέτειες!

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 5 €

Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων: 22310 51075

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις στο xwra.gr

Info:
“Μπελάδες τα Χριστούγεννα” – Παράσταση κουκλοθεάτρου από τους «Παραμυθομικρούληδες»
Κυριακή 3 Δεκεμβρίου2023
Ώρα έναρξης 11.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση