Ο Θέμης «σαλπάρει» από το ‘’Καράβι’’ για τη Βουλή - BINTEO

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 23:30 Ο Θέμης «σαλπάρει» από το ‘’Καράβι’’ για τη Βουλή - BINTEO

«ΝΑΙ, εμείς οι νέοι είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις τύχες του τόπου μας. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε, όσα μας πλήγωσαν. Είμαι εδώ γιατί θέλω να έχω μερίδιο στην ευθύνη…»

Σε μια εντυπωσιακή, σε πλήθος, συγκέντρωση ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Θέμης Χειμάρας πραγματοποίησε την κεντρική του προεκλογική ομιλία στην πλατεία Αλέκου Κοντόπουλου (γνωστή και ως ‘’Καράβι΄΄) την Πέμπτη (4/7) το βράδυ.

Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την ανταπόκριση σε αυτό το νέο του εγχείρημα, παλαιών και καινούριων συνεργατών του, φίλων, αλλά και πολλών νέων ανθρώπων, που γέμισαν από άκρη σε άκρη την πλατεία.

Για τους νέους ανθρώπους «που θέλουν να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους και να αναλάβουν τις τύχες του τόπου», ήταν η πρώτη αναφορά του κ. Χειμάρα τονίζοντας την αισιοδοξία του για το μήνυμα νίκης που στέλνουν για τη χώρα και τη Φθιώτιδα με την δυναμική τους παρουσία. Δεσμεύθηκε μάλιστα ότι αν οι πολίτες του κάνουν την τιμή να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή θα δώσουν «όλες τις μάχες μαζί», άλλωστε όπως είπε «Είμαι εδώ γιατί θέλω να έχω μερίδιο στην ευθύνη».

«Μαζί, εδώ στην καρδιά της Ελλάδας, για τη Φθιώτιδα που θέλουμε και ονειρευόμαστε», ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Χειμάρας, ο οποίος παρουσιάστηκε αποφασισμένος να πιέσει ώστε να μην επιτραπεί «στην Πλατεία Συντάγματος να αποφασίζει για λογαριασμό της Πλατείας Ελευθερίας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στην ομιλία του δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στο έργο που ξεκίνησαν με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη το 2014 και τα όσα έγιναν για τους κοινωνικά αδύναμους, τους αγρότες, τους επαγγελματίες, αλλά και όλους τους πολίτες.

Εστίασε τέλος σε όλα τα σημαντικά ζητήματα, τα οποία έθεσε σε κάθε γωνιά του νομού που γύρισε τις τελευταίες 18 ημέρες συνομιλώντας με τους συμπολίτες του και τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Κλείνοντας την ομιλία του υπογράμμισε ότι ο τόπος δεν μπορεί να περιμένει άλλο και ζήτησε από όλους να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία ώστε να φτιάξουν «τη Φθιώτιδα που μας αξίζει. Μια Φθιώτιδα ισχυρή».

Δείτε βίντεο με την ομιλία Θέμη Χειμάρα:

Δείτε φωτογραφίες από την προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Θέμη Χειμάρα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση