Λαμία: Δείτε από ψηλά την πομπή της κηδείας του Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 18:00 Λαμία: Δείτε από ψηλά την πομπή της κηδείας του Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Δείτε από drone την πομπή στο κέντρο της Λαμίας με το σκήνωμα του Μακαριστού Νικολάου μετά την εξόδιο ακολουθία στον Μητροπολιτικό Ναό της πόλης.

Η πομπή από την πλατεία Ελευθερίας κατέληξε στην πλατεία Διάκου, απ όπου με τα αυτοκίνητα πλέον ξεκίνησαν για την Ιερά Μονή Δαμάστας όπου έγινε η ταφή.

Η κηδεία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, έγινε με τιμές εν ενεργεία Υπουργού.

«Άξιος» και «Αθάνατος» φώναζαν οι πιστοί, που χειροκροτούσαν, αποχαιρετώντας τον Ποιμενάρχης τους....

Δείτε το βίντεο από το drone.

Αν και γενέτειρα του Μακαριστού Μητροπολίτη Φθιώτιδας ήταν η Τήνος, επιθυμία του ήταν το σκήνωμά του να ταφεί στη Φθιώτιδα, την οποία αγάπησε σαν δεύτερη πατρίδα του και την υπηρέτησε για 23 ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα είχε ζητήσει η ταφή του να γίνει στην Ιερά Μονή Δαμάστας, όπου πριν από έξι μήνες είχε ταφεί και η λατρεμένη του μητέρα.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, ένα βίντεο αφιέρωμα στην Ιερά Μονή Δαμάστας, που επιμελήθηκε ο Ηλίας Κλέτσας της Alpha Filmworks.

https://www.facebook.com/Alphafilmworks/videos/1792611641029619/

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση