Θύμιος Καραΐσκος: «Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς» ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 18:44 Θύμιος Καραΐσκος: «Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς» ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Ορκίστηκε Δήμαρχος Λαμιέων ο Θύμιος Καραΐσκος…

Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/8) στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου, των 41 δημοτικών και των 152 κοινοτικών συμβούλων.

Στη σύντομη ομιλία του ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων, επανέλαβε την άποψή του για μια νέα αρχή, εργαζόμενοι υπεύθυνα και συλλογικά, με τη λογική των συνεργειών για την ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου Και των πολιτών. «Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς…», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και οι περισσότερες τοποθετήσεις των επικεφαλής των συνδυασμών της μειοψηφίας με τον Νίκο Σταυρογιάννη να προσθέτει επιγραμματικά τα πιο σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, παραβρέθηκαν πολλοί συνεργάτες του κ. Καραΐσκου από την Περιφέρεια, μεταξύ των οποίων ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Φάνης Σπανός.

Μαζί τους πολλοί νέοι Δήμαρχοι από όλη την Στερεά Ελλάδα, παλιοί και νέοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, νυν και πρώην βουλευτές, οι στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές του τόπου, εκπρόσωποι νομικών προσώπων και φορέων και πολλοί συγγενείς και φίλοι των νεορκισθέντων που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα συνεδριάσεων.

Δείτε βίντεο από την τελετή ορκωμοσίας:

Για να δείτε τη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων και τις Κοινότητες πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε πολλές φωτογραφίες από την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του ΔΣ Λαμιέων:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση