Υπάρχει κι αυτή η Λαμία - Δείτε βίντεο!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 09:00 Υπάρχει κι αυτή η Λαμία - Δείτε βίντεο!

Βόλτα των ανθρώπων του Δήμου στα γραφικά στενά της Λαμίας για την ανάδειξή τους, παράλληλα με το μήνυμα για λιγότερες μετακινήσεις με το αυτοκίνητο…

Συνεχίστηκαν οι δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Λαμιέων.

Το πρωί του Σαββάτου (21/9) το πρόγραμμα περιελάμβανε μια όμορφη βόλτα των ανθρώπων του δημοτικού συμβουλίου, σε γραφικά στενά και δρόμους που χρειάζονται την προσοχή όλων για τη διατήρηση και την ανάδειξή τους.

Έτσι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι αλλά και πολίτες συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Ελευθερίας και μέσω της πλατείας Λαού, ανέβηκαν στο Κάστρο διανύοντας μερικές από τις πιο παλιές και όμορφες διαδρομές στις συνοικίες της Λαμίας.

Κατεβαίνοντας από την οδό Εκκλησιών και διασχίζοντας την Όθωνος επέστρεψαν και πάλι στο κέντρο, πιστεύουμε με αρκετές εικόνες που θα ‘θελαν να μοιραστούν με τους συνδημότες τους, στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα για μια Λαμία με λιγότερα αυτοκίνητα.

Άλλωστε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 10:30’ κορυφώνονται οι δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με τη δράση «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο» με: ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης από τους δημότες, μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και δημοτικούς συμβούλους. Κλείσιμο δρόμων στο κέντρο της πόλης που περικλείεται από τις οδούς Όθωνος, Καραϊσκάκη, Αγνώστου Στρατιώτη, Υψηλάντη, Μακροπούλου, Αχιλλέως, Πατρόκλου, Βενιζέλου, Μπότσαρη, Παπακυριαζή, Θερμοπυλών, Καποδιστρίου και Αμαλίας.

Δείτε τι είπαν στην κάμερα του LamiaReport ο Αναπληρωτής Δημάρχου Θανάσης Ντούζγος, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Παπανικολάου:

Δείτε φωτογραφίες από τη βόλτα τους στη Λαμία:

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Γιατί όλοι με Mini-Bus; ΒΙΝΤΕΟ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση