Η Kymco ανοίγει τέρμα το γκάζι των προσφορών στη Black Friday!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 17:59 Η Kymco ανοίγει τέρμα το γκάζι των προσφορών στη Black Friday!

Αν θέλετε να γίνετε και εσείς Black Friders, δηλώστε το ενδιαφέρον σας και απολαύστε τις εκπληκτικές προσφορές που ετοιμάζει η Kymco για τα μοντέλα της!

H πιο hot περίοδος προσφορών της χρονιάς πλησιάζει. Η Kymco, δεν χάνει την ευκαιρία της και η ελληνική εισαγωγική εταιρεία, ετοιμάζεται να κάνει αισθητή την παρουσία της στο παιχνίδι της προσφοράς, σε πολλά μοντέλα της! 

Αν θέλετε να είστε οι πρώτοι που θα μάθουν τις super εκπλήξεις που έρχονται, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που βρίσκεται εδώ και μείνετε συντονισμένοι για τις λεπτομέρειες, για να αποκτήσετε ένα ποιοτικό και τεχνολογικά προηγμένο δίκυκλο της Kymco με το καλύτερο deal! 

 

Για περισσότερες πληροφορίες στο 22310 23563 ή επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας, για να γνωρίσετε και οδηγήσετε όλα τα νέα μοντέλα της KYMCO.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση