Λαμία: Black Friday προσφορές στο κοσμηματοπωλείο «Gioielli» με Έκπτωση 50% σε όλα τα είδη!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 08:08 Λαμία: Black Friday προσφορές στο κοσμηματοπωλείο «Gioielli» με Έκπτωση 50% σε όλα τα είδη!

Προλάβετε και εσείς τις απίστευτες εκπτώσεις λόγω Black Friday, στο κοσμηματοπωλείο «Gioielli» στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου 26 στη Λαμία!!!

Αγοράστε όλα τα είδη την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου με 50% έκπτωση!!!

Στο κοσμηματοπωλείο «Gioielli» θα βρείτε συλλογές από επιλεγμένα διαχρονικά και μοντέρνα κοσμήματα, ρολόγια των διασημότερων οίκων και πολύ όμορφα δώρα, για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πρόκειται για ένα κοσμηματοπωλείο που από το 1960 έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο κόσμημα, αλλά και στη σχέση του με τους πελάτες. Το τρίπτυχο, ποιότητα - αισθητική - εξυπηρέτηση, είναι αυτό που για πάνω από μισό αιώνα τώρα το έχει κατατάξει στα καλύτερα κοσμηματοπωλεία της Ελλάδας.

Ελάτε τώρα λοιπόν στο κοσμηματοπωλείο «Gioielli» και κάντε τις αγορές σας για την Black Friday με 50% έκπτωση σε όλα τα είδη!!!

«Gioielli»
Κοσμηματοπωλείο

Ρήγα Φεραίου 26 , Λαμία.
Τηλ: 2231 047695
Facebook:
Gioielli By Vellios

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση