Ο μοναδικός καφές «Mrs Rose» βρήκε πλέον το "σπίτι" του σε Φθιώτιδα - Ευρυτανία!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 08:35 Ο μοναδικός καφές «Mrs Rose» βρήκε πλέον το "σπίτι" του σε Φθιώτιδα - Ευρυτανία!

Ο μοναδικός καφές «Mrs Rose» είναι ένα χαρμάνι από 6 επιλεγμένες, κορυφαίες Arabica ποικιλίες, της Κεντρικής Αμερικής και της Αφρικής.

Με μέτριο και αργό ψήσιμο, φέρνει στο φλιτζάνι σας αρώματα λουλουδιών και φρούτων και γευστικές νότες σοκολάτας και καραμέλας.

Απαλή ισορροπημένη γεύση με ελάχιστη καφεΐνη μόλις 1,34%.

Για τις περιοχές Φθιώτιδα - Ευρυτανία θα τον βρείτε στην οδό Κύπρου και Αμφικτυόνων 5Γ ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο 6909 416723 με τον Δημήτρη Φιλιππόνε.

Η μοναδική αυθεντική και πλούσια γεύση του, έχει κερδίσει φανατικούς οπαδούς.

«Mrs Rose»... Όταν η παράδοση συναντά το μοντέρνο, η ποιότητα παραμένει ψηλά και η σωστή επιλογή espresso επιβάλλεται!!!

«Coffee Elixir by Specialists» - «Mrs Rose» Caffe
Αποκλειστικός διανομέας - αντιπρόσωπος για Φθιώτιδα - Ευρυτανία: Δημήτρης Φιλιππόνε
Κύπρου και Αμφικτυόνων 5Γ - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6909 416723
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook:
MRS ROSE Fthiotidas-Evritanias

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση