Οι Αστυνομικοί της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας έπαιξαν μπάσκετ για καλό σκοπό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 07:53 Οι Αστυνομικοί της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας έπαιξαν μπάσκετ για καλό σκοπό

«Θα είναι κοντά μας όσο τον θυμόμαστε…»

Μια ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής (22/12) η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Φθιώτιδας υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων και με τη συμμετοχή των συναδέλφων τους αστυνομικών Ευρυτανίας.

Έπαιξαν μπάσκετ στη μνήμη του συναδέλφου και μέλους της ΕΑΣΥΦ, αείμνηστου Αρχιφύλακα Κωνσταντίνου Αρβανίτη, ο οποίος την 15η Ιουλίου του 2015 υπηρετών στο Α.Τ. Αμφίκλειας, έχασε τη ζωή του από την νόσο μάστιγα της εποχής μας, αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του γυναίκα και δύο μικρά κοριτσάκια.

Με πολύ συγκίνηση ο Πρόεδρος της ΕΑΣΥΦ Νίκος Τριανταφύλλης, που είχε παντρέψει τον  αδικοχαμένο αστυνομικό και έγινε νονός της μιας εκ των δυο πανέμορφων δεσποινίδων, ευχαρίστησε όλους όσοι αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία με τη συμμετοχή και τη στήριξη τους.

Πρώτος όλων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών που εκτός από τις ευχές και τα λόγια αγάπης και συμπαράστασης προς την οικογένεια του εκλιπόντος, έπαιξε μαζί με τους παίκτες – αστυνομικούς, αστειεύτηκε και γενικά έδωσε το έναυσμα ώστε αυτή η εκδήλωση να καθιερωθεί.

Ομοίως και ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος που με μεγάλη χαρά έθεσε υπό την αιγίδα του Δήμου τη διοργάνωση και ζήτησε και εκείνος να γίνει θεσμός.

Τη στήριξη του στη διοργάνωση και στον Έλληνα αστυνομικό εξέφρασε στον χαιρετισμό του και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης, αλλά και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Φώσκολος.

Με συγκινητικά λόγια για το συνάδελφό τους μίλησαν τέλος ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας Κοσμάς Τσιαμάκης.

Ακολούθησε η απονομή πλακέτας στη χήρα του Κωνσταντίνου Αρβανίτη, ενώ στις κορούλες του ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος έδωσαν δύο παιδικές φανέλες της ομάδας μπάσκετ της ΕΑΣΥΦ.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση και τον αγώνα:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση