Όλα τα μοντέλα Citroen σε Εορταστική Τιμή!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 22:26 Όλα τα μοντέλα Citroen σε Εορταστική Τιμή!

Μην περιμένεις τη νέα χρονιά για να αποκτήσεις το νέο σου Citroën. Απόκτησέ το τώρα, σε εορταστική τιμή και ... ευτυχισμένο το νέο έτος με το νέο σου Citroën!

Η Citroën μας βάζει στο κλίμα των εορταστικών ημερών, καθώς προσφέρει όλα της τα μοντέλα σε ειδικές τιμές, ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται την απόλυτη άνεση, μοναδικό σχεδιασμό που μόνο η Citroën μπορεί να προσφέρει και όλα αυτά σε συνδυασμό με την ασύγκριτη άνεση απόκτησης ενός νέου μοντέλου!

Η πλήρης γκάμα των μοντέλων, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το νέο SUV C5 Aircross, το C4 Cactus, το SUV C3 Aircross, το C3 και το C1, είναι άμεσα διαθέσιμη με κινητήρες νέων προδιαγραφών Euro 6.2 με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2, 5 Χρόνια Εγγύηση και συνοδεύεται από το μοναδικό πρόγραμμα CITROËN ADVANCED COMFORT®, που εγγυάται ένα απόλυτα άνετο οδηγικό περιβάλλον με αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης, νέες συλλεκτικές εκδόσεις Origins, προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και κορυφαία άνεση.

Τώρα, όλοι μπορούν να μπουν πιο νωρίς στο πνεύμα των άνετων εορτών, στην επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr ή στο https://offers.citroen.gr/christmas/ , έως τις 31 Δεκεμβρίου!

 

Group Karellis: Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Cintroen για την Φθιώτιδα.
Για περισσότερες πληροφορίες στο Τηλέφωνα: 22310 23563, 43341, 47535 ή επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας, για να γνωρίσετε και οδηγήσετε όλα τα νέα μοντέλα της Citroen.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση