Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε ένα κινητό Samsung από τη Wind Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 08:35 Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε ένα κινητό Samsung από τη Wind Λαμίας

Το κατάστημα της Wind στη Λαμία και το LamiaReport σας υπενθυμίζουν ότι #μένουμεσπίτι και έχουν ετοιμάσει για εσάς έναν ακόμη διαγωνισμό με δώρο ένα κινητό τηλέφωνο!

Πρόκειται για το Samsung Galaxy A10 με οθόνη Infinity-V, φωτεινή κάμερα και μπαταρία που διαρκεί, το οποίο σας το δίνουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το LamiaReport και το κατάστημα της Wind στη Λαμία, για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να σερφάρετε ασταμάτητα...

Το κατάστημα της Wind στη Λαμία , που βρίσκεται στην οδό Ρήγα Φεραίου 32, παραμένει ανοιχτό και σας ενημερώνει πως μπορεί να σας εξυπηρετήσει καθημερινά από τις 09:00 έως τις 15:00 για την κάλυψη των άμεσων αναγκών σας και πάντα τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται.

Επίσης τώρα μπορείτε όλοι να επισκεφθείτε το κατάστημα της Wind στη Λαμία και να πάρετε δώρο ένα νέο καρτοκινητό F2G και με την πρώτη ανανέωση χρόνου ομιλίας να λάβετε δωρεάν 15GB internet (λεπτομέρειες εντός καταστήματος)

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 22310 66349.

Ο διαγωνισμός για την κλήρωση του κινητού "τρέχει" έως και την Τρίτη 31 Μαρτίου στο Instagram του LamiaReport.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LamiaReport.gr (@lamiareport) on

 

Samsung Galaxy A10

 

Οθόνη για καταπληκτική προβολή

6,2 ίντσες οθόνης HD+ σε ένα smartphone που θα σας κάνει να λατρέψετε κάθε προβολή. Είτε σας αρέσουν οι σειρές, είτε τα παιχνίδια MMORPG, η οθόνη Infinity-V του Galaxy A10 αλλάζει το πώς τα βιώνετε αφού μαζί της θα είστε στο επίκεντρο της δράσης. Δείτε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε την απόλαυση με την οθόνη v-cut.

Απλός σχεδιασμός και ζωντανά χρώματα

Ο λεπτός σχεδιασμός του Galaxy A10, με πάχος 7.9mm δίνει την αίσθηση πως έχει φτιαχτεί για το χέρι σας. Το γυαλιστερό πλαστικό φινίρισμα ξεχωρίζει από μόνο του και διατίθεται σε χρωματικές επιλογές του μαύρου και του μπλε. 

Μια κάμερα για να αποτυπώνετε κάθε στιγμή

Τραβήξτε φωτογραφίες με την κύρια κάμερα των 13MP και την εμπρόσθια κάμερα 5MP. Παράλληλα, ο οκταπύρηνος επεξεργαστής κάνει κάθε λειτουργία του ομαλή για να συμβαδίζει με τον τρόπο ζωής σας.

Απολαύστε τις φωτογραφίες σας στο έπακρο

Με το Galaxy A10, μια φωτογραφία δεν είναι απλά και μόνο αυτό. Διακοσμήστε τις αναμνήσεις σας με αυτοκόλλητα επαυξημένης πραγματικότητας (AR), στάμπες και φίλτρα, για διασκέδαση που δεν σταματά στο τράβηγμα της φωτογραφίας.

Ξεκλείδωμα με ένα βλέμμα

Το One UI σάς βοηθά να εστιάσετε σε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Το υλικό και το λογισμικό συνεργάζονται αρμονικά, προσφέροντάς σας διαισθητικό περιεχόμενο και λειτουργίες στις άκρες των δαχτύλων σας. Η Νυχτερινή λειτουργία σάς βοηθά να χαλαρώσετε στο τέλος της ημέρας, καθώς σκουραίνει τα χρώματα της οθόνης για να μην ταλαιπωρεί τα μάτια και να απολαμβάνετε καλύτερη χρήση πριν από τον ύπνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση