Λαμία: Solarium και αποτρίχωση σε άλλο επίπεδο στο «Mak Studio Spa»!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 09:07 Λαμία: Solarium και αποτρίχωση σε άλλο επίπεδο στο «Mak Studio Spa»!

Το κέντρο αισθητικής «Mak Studio Spa», στην οδό Ναυπάκτου 40 στη Λαμία, πρωτοπορεί και σας προσφέρει σε αποκλειστικότητα νέες υπερσύγχρονες μεθόδους αποτρίχωσης και τεχνητού μαυρίσματος!!!

Η υπεύθυνη καταστήματος Όλγα Μάκκα, Πτυχιούχος Αισθητικής και Κοσμητολογίας, φροντίζει πάντα να καλύπτει όλες σας τις ανάγκες και σας περιμένει να δοκιμάσετε τα νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα, για ασφαλή και άμεσα αποτελέσματα.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο: 2231033638

Δοκιμάστε στο «Mak Studio Spa» το νέο πανίσχυρο μηχάνημα τεχνητού μαυρίσματος Megasun P9, το πρώτο solarium με "Porsche Dna" στον κόσμου, σχεδιασμένο από τη F.A. PORSCHE Studio.

Διαθέτει τον υψηλότερο συνδυασμό καθαρού φωτός και φωτεινής ηλιοφάνειας για ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό αποτέλεσμα μαυρίσματος.

Ξεχάστε πια την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα...

Στο «Mak Studio Spa» θα βρείτε αποκλειστικά για όλη την Ελλάδα το Soprano Titanium, την πιο σύγχρονη μέθοδο laser αποτρίχωσης.

Βραβεύθηκε ως το καλύτερο laser αποτρίχωσης παγκοσμίως για το 2019 και είναι κατάλληλο για κάθε σημείο του σώματος.

Είναι σχεδόν ανώδυνη, ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος και μπορεί να εφαρμοσθεί όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και σε μαυρισμένα δέρματα από τον ήλιο ή το solarium.

Ο χρόνος που πραγματοποιείται είναι στο μισό από οποιοδήποτε άλλο laser, λόγω της κεφαλής 4 quattro, με το μέγεθός της να φτάνει τα 4 cm², ενώ δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας.

Το «Mak Studio Spa», άνοιξε τις πόρτες του το 2018 στη Λαμία, για να προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις ομορφιάς και υγείας, με απόλυτη προσήλωση στο μόνιμο στόχο που δεν είναι άλλος από την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών μέσα από τη συνεχή εξέλιξη και ανανέωση των μηχανημάτων μας.

Κάντε ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επιλέγοντας ανάμεσα από τις υπηρεσίες μας:

Αισθητική Προσώπου

Αισθητική Σώματος

Υπηρεσίες Αποτρίχωσης

Υπηρεσίες Τεχνητού Μαυρίσματος

Υπηρεσίες Αδυνατίσματος

Ελάτε στο «Mak Studio Spa» και απολαύστε υπηρεσίες και σύγχρονες θεραπείες για το σώμα και το πρόσωπο!!!

«Mak Studio Spa»
Υπεύθυνη καταστήματος: Όλγα Μάκκα
Ναυπάκτου 40, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
2231033638
Facebook: Mak Studio Spa-Μάκκα Όλγα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση