Σήμερα Παρασκευή το Bollywood έρχεται στο NISI στις Ράχες!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 17:38 Σήμερα Παρασκευή το Bollywood έρχεται στο NISI στις Ράχες!

Θέλεις να δεις ελέφαντες, Bollywood,  να δοκιμάσεις κάρυ χωρίς να πας στην Ινδία; Μην πας μακριά, το NISI σου το προσφέρει απλόχερα και σε καλεί να το ανακαλύψεις!

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου ταξιδεύουμε στη μακρινή Ινδία και να ανακαλύψουμε τα πολύ κλασικά ινδικά πιάτα αλλά και έθιμα πηγαίνοντας μόνο μέχρι το NISI Πολυχώρος στις Ράχες!

Έκρηξη χρωμάτων και αρωμάτων από τον μοναδικό συνδυασμό των υλικών αναδίδει η ινδική κουζίνα, μια κουζίνα πλούσια, που μέσα από τις γλυκές και καυτερές γεύσεις, το παιχνίδι των υλικών και τη μεγάλη ποικιλία των αρωματικών μπαχαρικών αντικατοπτρίζει τις διαφορετικές παραδόσεις, τις κουλτούρες και τα έθιμα κάθε τόπου της χώρας.

Ελάτε να δοκιμάσετε Samosa, τα διάσημα τριγωνικά σνακ, γεμιστά με λαχανικά, συνήθως, πατάτα, κρεμμύδι και φασόλια που σερβίρονται με δροσερή σως γιαουρτιού. Πραγματικά μπορείτε να το φάτε πριν, κατά τη διάρκεια ή στο τέλος του γεύματός σας. Είναι μία από τις πιο οικείες γεύσεις που θα δοκιμάσετε στην ινδική κουζίνα.

Θα σας εκπλήξει το Bombay Aloo, τραγανές πατάτες με μπαχαρικά που θα σας ανοίξουν την όρεξη και τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα αυθεντικό σπιτικό κάρυ με κοτόπουλο από αυτή τη βραδιά.

Η ατμόσφαιρα αυθεντική από διάφορες γωνιές της Ινδίας και η μουσική με το χορό θα διεγείρει τις αισθήσεις μας σε ρυθμό Bollywood από το Cleopatra’s Dance School που θα μας απογειώσει!

Παράλληλα, από τις 19.00 θα γίνει μάθημα χορού Bollywood για μικρούς & μεγάλους καθώς και χειροτεχνίες για τα παιδιά με θέμα την ινδική παράδοση.

Σας περιμένουμε για μια βραδιά γεμάτη από εκπλήξεις εμπνευσμένες από την ινδική κουλτούρα!

Περισσότερα για την εκδήλωση:
https://www.facebook.com/events/228442818155970 και στο 22380 31153

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση