Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η «Αντιγόνη» μας περιμένει στο απόλυτο μπαλκόνι της Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 07:10 Η «Αντιγόνη» μας περιμένει στο απόλυτο μπαλκόνι της Ευρυτανίας

Οι πρώτες ημέρες του φθινοπώρου έχουν κάνει την εμφάνισή τους και τι καλύτερο από μία εκδρομή στην όμορφη Ευρυτανία, χαρακτηρισμένη από πολλούς ως «Ελβετία της Ελλάδας».

Η καρδιά της Ευρυτανίας χτυπάει στα όμορφα χωριά της, με το Μεγάλο Χωριό να ξεχωρίζει εδώ και δεκαετίες.

Από την πλατεία του χωριού βλέπει κανείς τις κορυφές του όρους Χελιδώνα (1975 μ.) και της Καλιακούδας, την κοιλάδα του Καρπενησιώτη ποταμού και τα χωριά γύρω από αυτή.

Εκεί στην πλατεία σας περιμένει το καφέ - εστιατόριο «Αντιγόνη - Πάμε Πλατεία» , η καλύτερη ευκαιρία να χαλαρώσετε κάτω από τον ίσκιο των πλατανιών μία ηλιόλουστη ημέρα, ή μπροστά στο τζάκι, ένα πρωινό με θέα τις χιονισμένες πλαγιές.
Ο ιδιοκτήτης Θοδωρής Γαβρίλης θα σας καλωσορίσει χαμογελαστός και ευδιάθετος, η πιο θερμή υποδοχή στο Μεγάλο Χωριό.

Οι λάτρεις της παραδοσιακής κουζίνας θα απολαύσουν ποιοτικά μαγειρευτά φαγητά, όπως κόκορα κρασάτο, το πάντα αγαπημένο κοκκινιστό μοσχαράκι, τη φασολάδα των Ελλήνων αλλά και φυσικά πιάτα της ώρας όπως παϊδάκια, χειροποίητα μπιφτέκια και μπριζόλες.

Όσο για τον καφέ σας, μπορείτε να τον συνοδεύσετε με χειροποίητο γαλακτομπούρεκο ή ένα κομμάτι γευστικότατης λεμονόπιτας, ιδανική επιλογή για μικρούς και μεγάλους. Η Ιωάννα εξάλλου, η οποία έχει αναλάβει τα γλυκίσματα του μαγαζιού, ξέρει πολύ καλά από αγνά ντόπια υλικά και σας υπόσχεται μοναδικές συνταγές που θα σας συναρπάσουν!

Ένα ρακόμελο κερασμένο από το μαγαζί θα σας ζεστάνει ψυχή και σώμα!

Βρείτε το «Αντιγόνη - Πάμε Πλατεία» στο Facebook και στο Instagram

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 22370 41030.