The Blind Pig: Γνωρίστε το πιο ατμοσφαιρικό στέκι της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 07:35 The Blind Pig: Γνωρίστε το πιο ατμοσφαιρικό στέκι της πόλης

Ένας ξεχωριστός πολυχώρος άνοιξε πριν δύο μήνες σε ένα εμβληματικό σημείο της Λαμίας.

Στην οδό Λυκούργου 4, κοντά στην πλατεία Λαού, οι παλιές διώροφες καπναποθήκες, που κάποτε στέγαζαν και την πρώτη τραπεζα της Λαμίας, ανακαινίστηκαν πλήρως και πλέον φιλοξενούν το “The Blind Pig”. 

Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και με μότο “step high and leave your dignity outside”...( ανέβα και άσε τις δηθενιές έξω από την πόρτα )... έχει ήδη συγκεντρώσει φανατικό κοινό.

Από τις 11:00 το πρωί μπορείτε να απολαύσετε τον καλύτερο καφέ της πόλης, ο οποίος ψήνεται από ανώτερης ποιότητας ποικιλίες αποκλειστικά για το “The Blind Pig”.

Tο Σάββατο το πρωί σερβίρονται πεντανόστιμα συνοδευτικά γλυκίσματα από τον μπουφέ της “Suzitros”.

Με μοναδικό cocktail list, με έμφαση κυρίως στα aperitivo cocktails και κατάλογο με “street food“ και γεύσεις που σίγουρα ξεχωρίζουν, όπως η Pinza και τα churros, που έχουν γίνει ήδη talk of the town.

Κυριακή σερβίρει το πιο απολαυστικό brunch της Λαμίας με μπουφέ που αριθμεί πάνω από 25 επιλογές. Αλμυρά και γλυκά πιάτα μας περιμένουν με μόλις 7€ κατ’ άτομο, χωρίς περιορισμό κατανάλωσης.

Επίσης μας εκμυστηρευθήκαν πως ετοιμάζουν διάφορα events για το χειμώνα που σίγουρα θα ξεχωρίσουν!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το “The Blind Pig“ ... αν δεν έχει γίνει ... θα γίνει σίγουρα ο αγαπημένος μας προορισμός.

«The Blind Pig»
Λυκούργου 4 , Λαμία
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6942222344
Facebook:
The blind pig
Instagram: The.blindpig

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση