Λαμία: Super αμόλυβδη 100 οκτανίων κάθε Δευτέρα σε σούπερ προσφορά!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 11:37 Λαμία: Super αμόλυβδη 100 οκτανίων κάθε Δευτέρα σε σούπερ προσφορά!

Τώρα κάθε Δευτέρα νέα εκπληκτική προσφορά στη νέα super αμόλυβδη 100 οκτανίων με -10 λεπτά ανά λίτρο - Κάθε Τετάρτη το  Diesel Evolution στην τιμή του απλού! - Διανομή πετρελαίου θέρμανσης κατ' οίκον.

Όλα αυτά θα τα βρείτε αποκλειστικά στο πρατήριο υγρών καυσίμων «Silk oil - Βλάχος», στην οδό Λαρίσης 83, στα Γαλανέικα Λαμίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι τώρα στην περίοδο του lockdown για την προμήθεια καυσίμων μπορούμε να κινούμαστε στέλνοντας sms στο 13033 με τον κωδικό 2 (όπως στα σούπερ μάρκετ).

"Ακούγοντας" τις ανάγκες του σύγχρονου αυτοκινήτου, αλλά και του απαιτητικού οδηγού, αποφασίσαμε τη διάθεση από το πρατήριό μας «Silk oil - Βλάχος», της εξελιγμένης super αμόλυβδης βενζίνης 100 οκτανίων, σε σούπερ τιμή!

Έτσι ως ανταπόδοση της εμπιστοσύνης και της προτίμησής σας τα τελευταία 29 χρόνια, έχουμε για εσάς δύο φανταστικές προσφορές!

Κάθε Δευτέρα: Μοναδική προσφορά με -10 λεπτά ανά λίτρο στη super αμόλυβδη 100 οκτανίων, για να μπορέσουν όλοι να βιώσουν την εμπειρία των 100 οκτανίων

Κάθε Τετάρτη: Εξακολουθεί να ισχύει η προσφορά , όπου προμηθεύεστε το Diesel Evolution, που έχει αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα της πετρελαιοκίνησης, σε τιμές απλού πετρελαίου!

Διανομή πετρελαίου θέρμανσης: Καθημερινά στα τηλέφωνα 22310 33327 και 6974030176, διανομή πετρελαίου θέρμανσης κατ' οίκον στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή, στην καλύτερη τιμή με εγγυημένη ποιότητα και ποσότητα.

«Silk oil Κώστας Βλάχος» - Πρατήριο υγρών καυσίμων
Λαρίσης 83, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 33327 & 6974030176
Facebook
: Silk Oil Βλάχος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση