Λαμία: Εντυπωσιακές εικόνες από την πόλη που πλημμύρισε φως - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 09:10 Λαμία: Εντυπωσιακές εικόνες από την πόλη που πλημμύρισε φως  - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Η Λαμία στολισμένη όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Δείτε εικόνες από ψηλά στο εντυπωσιακό βίντεο που ετοίμασε ο Δήμος Λαμιέων για το άναμμα του στολισμού.

Απόψε η πόλη άναψε στο στολισμό της και ταυτόχρονα ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας. 

Μαζί με τις ευχές, μας υπενθυμίζει ότι τα φετινά Χριστούγεννα, θα τα γιορτάσουμε με αποστάσεις, Όμως, θα είμαστε πιο κοντά στους ανθρώπους μας, πιο κοντά στις πραγματικές αξίες, πιο κοντά στην κοινωνία, που με την υπεύθυνη συμπεριφορά μας, καλούμαστε να κρατήσουμε όρθια.

Αυτές οι γιορτές θα είναι πραγματικά οι πιο δύσκολες για όλους μας. Για κάποιους όμως που βρίσκονται σε καραντίνα ή για άλλους λόγους υγείας δεν μπορούν να βγουν έξω, τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα.

Για όλους αυτούς τους δημότες και λόγω του lockdown o Δήμος Λαμιέων ετοίμασε ένα εντυπωσιακό βίντεο ώστε να μπορέσουμε όλοι να δούμε την πόλη μας να πλημμυρίζει με φως.

Δείτε το υπέροχο βίντεο και ταξιδέψτε σε μια μοναδικά στολισμένη Λαμία:

Δείτε και φωτογραφίες από την Χριστουγεννιάτικη Λαμία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση