"Map your Path": Σχεδίασε τώρα την επαγγελματική και εκπαιδευτική σου πορεία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 20:57 "Map your Path": Σχεδίασε τώρα την επαγγελματική και εκπαιδευτική σου πορεία

Η "Map your Path" συγκεντρώνει καινοτόμες υπηρεσίες σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτικής Εργασίας και Σπουδών στο Εξωτερικό.

 Η σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Αθηνά Ιωσήφ προσεγγίζει εξατομικευμένα κάθε υποψήφιο και προσφέρει λύσεις για την εργασία και την εκπαίδευση.

Ενδεικτικά, υποστηρίζει εφήβους για την επιλογή των σπουδών τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, χρησιμοποιώντας ψυχομετρικά εργαλεία και παρέχοντας όλη την πληροφόρηση που απαιτείται σε αυτή τη σημαντική απόφαση ζωής.

Ακόμη, η "Map your Path", προσφέρει συμβουλευτική σταδιοδρομίας που μπορεί να περιλαμβάνει από τον εντοπισμό του επαγγελματικού στόχου μέχρι πιο “τεχνικά” πράγματα όπως είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού Βιογραφικού Σημειώματος και η στρατηγική για την εύρεση εργασίας.

Οι συναντήσεις προσφέρονται διαδικτυακά και μπορείτε να κλείσετε την πρώτη σας συνάντηση χωρίς κανένα κόστος, κάνοντας κλικ στο www.mapyourpath.gr ή καλώντας στο 698 7383573.

Βρείτε μας επίσης σε Facebook & Instagram.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση