Superoptics: Χριστουγεννιάτικο Bazaar, Click away & δώρο γυαλιά με κάθε αγορά σας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2021 09:20 Superoptics: Χριστουγεννιάτικο Bazaar, Click away & δώρο γυαλιά με κάθε αγορά σας

Στο κατάστημα οπτικών "Superoptics", Ροζάκη Αγγελή 17, αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις δύσκολες μέρες που διανύουμε και επαναλαμβάνουμε το χριστουγεννιάτικο bazaar που όλοι αγαπήσατε! 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κοινό της Φθιώτιδας για τη στήριξή του και να προσφέρουμε ποιοτική όραση σε προσιτές τιμές.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλα τα επώνυμα brands σε γυαλιά ηλίου και οράσεως στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

Στο φετινό χριστουγεννιάτικο Βazaar σας κάνουμε ΔΩΡΟ γυαλιά ηλίου ή οράσεως με κάθε αγορά σας άνω των 40,00€

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας & ασφάλειας μπορείτε να βρείτε όλη τη νέα collection στο ΝΕΟ μας κατάστημα, Ροζάκη Αγγελή 17 (Στο κατάστημά μας επιτρέπεται η είσοδος & η δοκιμή γυαλιών κατόπιν ραντεβού) & στο πλήρως ανανεωμένο e-shop μας πληκτρολογώντας www.superoptics.gr

Σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ τη δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα(click away) καθώς & ασφαλούς παράδοσης στο χώρο σας (Ισχύει για την ευρύτερη περιοχή του νόμου Φθιώτιδας).

Βρείτε μας στα social media:

Facebook: Superoptics

Instagram: @superoptics.gr

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές Γιορτές με Υγεία & Αισιοδοξία!

Κατάστημα οπτικών Superoptics, Ροζάκη Αγελλή 17

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας στο: 2231181200

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση