«Popart»: Στο νέο κατάστημα της πόλης θα βρεις όλα τα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς που αναζητάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 09:36 «Popart»: Στο νέο κατάστημα της πόλης θα βρεις όλα τα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς που αναζητάς

Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα ομορφιάς «Popart», Θερμοπυλών 6 στη Λαμία, και βρείτε όλα τα επαγγελματικά προϊόντα που χρειάζεστε, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Η εταιρεία «Popart Professional», βρίσκεται τα τελευταία 30 περίπου χρόνια, στο χώρο της ομορφιάς με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Είσαι επαγγελματίας και αναζητάς τα καλύτερα προϊόντα; Είσαι ιδιώτης και ασχολείσαι με το χώρο της ομορφιάς;

Βρες τα όλα στο «Popart» στις πιο προσιτές τιμές:

  • Προϊόντα - είδη Κομμωτήριου
  • Σαμπουάν
  • Conditioner
  • Μάσκες Μαλλιών
  • Θεραπείες
  • Επαγγελματικά Προϊόντα Περιποίησης Νυχιών.

Έχουμε τα δώρα που χρειάζεσαι!

Αυτές τις γιορτές, όλοι θα προσπαθήσουμε να περάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε, και τα δωράκια στους δικούς μας ανθρώπους (ή στον εαυτό μας) πάντα είναι μία ξεχωριστή στιγμή. Παραμένουμε αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά, γιατί η αισιοδοξία είναι... μεταδοτική!!!

Οι μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις στο «Popart» ανανεώνονται συνεχώς, σε όλες τις συλλογές.

Προλάβετε την προσφορά των Χριστουγέννων και κάντε δικό σας ένα εκπληκτικό επαγγελματικό σεσουάρ:

Η «Popart» ιδρύθηκε το 1996 είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που ασχολήθηκαν, με αντικείμενο υποστήριξης Πωλήσεων σε στρατηγικό και τακτικό επίπεδο στον χώρο του κομμωτηρίου, ινστιτούτα αισθητικής και ονυχοπλαστικής, με επιχειρηματικό πνεύμα.

Εργαζόμαστε με προοπτικές εξέλιξης συνεχώς και το προσωπικό μας βρίσκεται πάντα στην διάθεσή σας για μια δημιουργική συνεργασία.


Παράλληλα προσφέρουμε καινοτομία σε προϊόντα μαλλιών & γενικής ομορφιάς παρέχοντας ποιότητα στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας,  με γνώμονα  την επιλογή των καλύτερων πιστοποιημένων προϊόντων.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα μας συνεργάζεται με πάνω από 30 διαφορετικές ξένες εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Ως αποτέλεσμα, έχει επιτευχθεί μεγάλη ποικιλία από 10.000 είδη.

Κορυφαίες μάρκες κομμωτηρίου, για Χονδρική και Λιανική πώληση, σε Ηλεκτρικά είδη, μηχανές κουρευτικές, σεσουάρ μαλλιών, επιλεγμένα προϊόντα, βαφές μαλλιών, αποτρίχωσης, είδη ονυχοπλαστικής, μακιγιάζ, αρώματα, κ.α.

Εκτός από τις ευρωπαϊκές μάρκες, η «Popart» έχει δημιουργήσει και δικά της brand όπως τα ημιμόνιμα βερνίκια nailp.

Τα προϊόντα της «Popart» διατίθενται σε όλη την Ελλάδα.

Ενημερωθείτε για όλα όσα χρειάζεστε από την επίσημη ιστοσελίδα: www.pop-art.gr , που αποτελεί το πιο σύγχρονο εργαλείο για τον επαγγελματία αφού λειτουργεί Β2Β (πλατφόρμα χονδρικής πώλησης) και έτσι μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε όλα τα προϊόντα on line και άμεσα, 24 ώρες την ημέρα.

Επίσης σε Facebook: POPart και Ιnstagram: popart.professional, υπάρχει καθημερινή ενημέρωση σχετικά με νέα προϊόντα, προσφορές και συμβουλές.

Εκπτώσεις - Προσφορές και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.pop-art.gr.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 21000
Επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα, Θερμοπυλών 6, στη Λαμία.

"Η τήρηση των υποσχέσεων είναι η προϋπόθεσή μας.

Kάνε περισσότερα για τον κόσμο από ότι ο κόσμος κάνει για σένα - αυτό είναι επιτυχία"

Η «Popart» σας εύχεται καλές γιορτές!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση