Η «Λιλιπούπολη» και φέτος τα Χριστούγεννα κάνει πραγματικότητα τις παιδικές ευχές!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 09:52 Η «Λιλιπούπολη» και φέτος τα Χριστούγεννα κάνει πραγματικότητα τις παιδικές ευχές!

Το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής, «Λιλιπούπολη», και φέτος τα Χριστούγεννα σε συνεργασία με το “Make a Wish” είναι εδώ για να μοιράσει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Μπορεί για λίγο καιρό στο σχολείο να μην ακούγονται παιδικά γέλια και τραγούδια, όμως τα συναισθήματα παραμένουν και φωτίζουν με αγάπη τις καρδιές μας.

Δεν είναι απλά ένα στολίδι…

Η Πόλη των μικρών παιδιών και της μαγείας, η «Λιλιπούπολη», και φέτος μας δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσουμε το έργο του «Κάνε μια ευχή Ελλάδος» αγοράζοντας ένα αστέρι με μόνο 2€.
Ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μας μπορεί να γράψει τη δική του ευχή και που “μαγικά” μεταμορφώνεται σε αστέρι αγάπης!

Το “Make a Wish” εκπληρώνει παιδικές ευχές και δημιουργεί μια μοναδική αλυσίδα αγάπης. Χαρίζει δύναμη, ελπίδα, ζωή!

Η Δώρα Λάππα, υπεύθυνη νηπιαγωγός, της «Λιλιπούπολης» μας τονίζει πως «όταν η αγάπη μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται».

Απολαύστε το πανέμορφο και συγκινητικό βίντεο που ετοίμασε ο Βασίλης Κανταράκης για το Νηπιαγωγείο «Λιλιπούπολη»

Η Λιλιπούπολη εύχεται απο καρδιάς αυτή η χρονιά να είναι γεμάτη υγεία,παιδικά χαμόγελα, βόλτες αγκαλιές και φιλιά.

«Λιλιπούπολη»
Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Εκπαίδευσης
Διεύθυνση: Σάκη Καράγιωργα 14-16 Παγκράτι,Λαμίας

Επικοινωνία: 6937278507 / 22310 39070
Facebook: Λιλιπούπολη Νηπιαγωγείο
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση