Η εταιρεία από τη Λαμία που μπορεί να σε πάει στο επόμενο επίπεδο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 08:20 Η εταιρεία από τη Λαμία που μπορεί να σε πάει στο επόμενο επίπεδο

Κάτι νέο και φρέσκο ξεκίνησε στην πόλη, και όπως όλα δείχνουν είναι για να πάει την ψηφιακή εξέλιξη προς τα πάνω!

Στην Πλατεία Λαού 6, μια νέα εταιρεία, η lv8 – Consulting Grow to The Next Level, ξεκίνησε τη δραστηριότητα της και έχει ως σκοπό (όπως λέει και το όνομα της άλλωστε) να πάει την πόλη ψηφιακά σε άλλο επίπεδο!

Το 2020 ήταν μια χρονιά σταθμός για την ανθρωπότητα, μιας και το Covid-19 μας καθήλωσε στα σαλόνια μας, κάτι που αύξησε ραγδαία τις online πωλήσεις. Η lv8 με εμπειρία στο χώρο του Digital Marketing και σημαντικές συνεργασίες τόσο στην πόλη μας όσο και πέραν αυτής, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαδικτυακής προβολής, με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

  • Branding (Σχεδιασμός λογοτύπου, ονοματοδοσία και ιστορία πίσω από το όνομα σας)
  • Web Development (Κατασκευή eshop ή εταιρικής ιστοσελίδας)
  • Social Media Marketing (Διαφήμιση Facebook/Instagram)
  • Google Ads Marketing (Διαφήμιση Google/YouTube)
  • Email Marketing (Newsletter)
  • Video Production (Διαφημιστικά σποτ για όλα τα μέσα)
  • Επαγγελματική Φωτογράφιση Προϊόντων
  • Search Engine Optimization (Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης)

Αλλά το πιο σημαντικό; Η συμβουλευτική πίσω από κάθε σας κίνηση στο διαδίκτυο! Από το πως να ξεκινήσετε μέχρι το πως να κατακτήσετε την κορυφή! Σε κάθε σας βήμα, η ομάδα της lv8 είναι εκεί για να σας δώσει τη σωστή συμβουλή, μέσα από τις δικές σας ανάγκες και στόχους, για το επόμενο βήμα.

Ενδεικτικά η lv8 κατάφερε το μήνα Νοέμβριο, σε ηλεκτρονικό κατάστημα, αύξηση του τζίρου κατά 2.680% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο!

Συγκεκριμένα:

1. Από κοινού με τον πελάτη, αποφάσισαν τις κατηγορίες  που επικεντρώθηκαν οι προσπάθειες τους. Κατηγορίες όπου υπήρχε το ανάλογο στοκ αλλά και καλή κερδοφορία για την επιχείρηση.

2. Επικοινωνία με εμπορικούς συνεργάτες για αναζήτηση πακέτων και προσφορών που θα τρέχανε μέσα στην περίοδο αυτή ώστε να μεταφερθούν στους πελάτες οι καλύτερες προσφορές του eshop.

3. Μετά την διενέργεια του πρώτου βήματος κράτησαν 7 βασικές κατηγορίες και ανάλογες εκπτώσεις. Οι προσφορές αυτές θα “ανοίγανε” σταδιακά. Δηλαδή η πρώτη κατηγορία την Δευτέρα, η δεύτερη κατηγορία την Τρίτη κ.ο.κ.. Την ημέρα της Black Friday όλες οι κατηγορίες/προσφορές ήταν διαθέσιμες.

4. Για τις αντίστοιχες προσφορές είχαν δημιουργηθεί banners από την δημιουργική ομάδα της LV8. Minimal και καθαρά banners  που επικοινωνούσαν κατευθείαν το μήνυμα.

5. Με βάση το διαθέσιμο budget του πελάτη είχε γίνει διαμοιρασμός στις υπάρχουσες καμπάνιες αλλά και σε νέες. Δημιουργήθηκαν νέες traffic καμπάνιες στο Facebook και  Google display καμπάνιες με στόχο τις πωλήσεις.
6. Οι προσφορές αυτές μεταφέρθηκαν στους πελάτες επιπλέον μέσω pop-up, notifications και social proof μηχανισμού.


Τα αποτελέσματα λοιπόν…

Αυξηση τζίρου 2680% τον Νοέμβριο


1903% αύξηση σε παραγγελίες σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.
39% αύξηση στο μέσο καλάθι,
26% αύξηση στον αριθμό των προϊόντων ανά αγορά
Συνολικά στον τζίρο, αύξηση 2680%!

Αν λοιπόν αυτό το διάστημα γυρνάει συνέχεια στο μυαλό σας, όπως και στους περισσότερους, τι θα ακολουθήσει αύριο? Η απάντηση είναι δίπλα σας και έχει όνομα.

Επικοινώνησε τώρα και εσύ​

Lv8 – Grow to The Next Level
Πλατεία Λαού 6
Τηλ. 2231050418
www.lv8.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση