Η Λαμιώτισσα δασκάλα Ειδικής Αγωγής μας ενημερώνει για όλα τα παιδαγωγικά θέματα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 08:14 Η Λαμιώτισσα δασκάλα Ειδικής Αγωγής μας ενημερώνει για όλα τα παιδαγωγικά θέματα!

Η δασκάλα ειδικής αγωγής Μαρία Γαλάνη, από τη Λαμία, εξηγεί και μας μιλά για όλα γύρω από τα παιδιά και την επιστήμη της ειδικής αγωγής στο site της teamaria.gr

Η Μαρία Γαλάνη μας παρουσιάζει το εκπαιδευτικό και ενημερωτικό site της teamaria.grμη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2020.

Όλα, όμως, ξεκίνησαν από τη σελίδα της στο Facebook: TeaMaria, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε και να διαβάσετε τα ήδη υπάρχοντα άρθρα. 

Δείτε τι είπε στο LamiaReport η Μαρία για αυτό το νέο εγχείρημα και τι μπορούμε να μάθουμε μέσα από το site της:

«Στο site της TeaMaria ασχολούμαστε με θέματα ανατροφής, εκπαίδευσης και μόρφωσης του παιδιού.

Συνομιλούμε με ειδικούς διαφόρων ειδικοτήτων, ταξιδεύουμε στον μαγικό κόσμο των τεχνών και επισκεπτόμαστε τη Marialand.

Στην εικόνα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα τις κατηγορίες του μενού.

Ο στόχος μου είναι η δημιουργία μιας ευρύτερης ομάδας ανθρώπων με κοινό όραμα και αξίες που θα ανταλλάσσει πληροφορίες και θα μοιράζεται ιδέες, γνώμες και γνώσεις.

Εύχομαι τα άρθρα μου να σας φανούν χρήσιμα!

Καλή περιήγηση!»

Μαρία Γαλάνη
Δασκάλα ειδικής αγωγής

Ενημερωθείτε για όλα τα παιδαγωγικά και ειδικής αγωγής θέματα, στο teamaria.gr και Facebook: TeaMaria

E-mail επικοινωνίας:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση