Είστε ωφελούμενος του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ –ΑΥΤΟΝΟΜΩ; Αναβαθμίστε ενεργειακά την κατοικία σας στους ειδικούς!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 08:17 Είστε ωφελούμενος του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ –ΑΥΤΟΝΟΜΩ; Αναβαθμίστε ενεργειακά την κατοικία σας στους ειδικούς!

Δείτε πως μπορείτε να αναβαθμίσετε το σύστημα ψύξης/θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης της κατοικίας σας μέσω του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ και της FREEZE UP – Τσαντούρης Ευστάθιος & ΣΙΑ Ο.Ε.

Τι είναι το πρόγραμμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ και ποιες είναι οι διαφορές του καινούριου Εξοικονομώ-Αυτονομώ από το παλιό Εξοικονομώ κατ’ οίκον;

Πρόκειται για πρόγραμμα που αποσκοπεί στην ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας (διαμέρισμα, πολυκατοικία, μονοκατοικία) κατά μία ή δύο ενεργειακές κλάσεις, εξοικονομεί για σας ενέργεια και χρήματα και παράλληλα αυξάνει την αξία της κατοικίας σας! H ενεργειακή αναβάθμιση επιτυγχάνεται με παρεμβάσεις που προτείνει ο ενεργειακός επιθεωρητής μετά από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη.

Το καινούριο Εξοικονομώ έχει μεγαλύτερο προϋπολογισμό και στοχεύει να εξυπηρετήσει περισσότερους πολίτες. Θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια μιας και θα τρέχει μέχρι το 2030. Αυτό σημαίνει ότι θα ανοίγουν συνέχεια κύκλοι επιδότησης και άρα θα υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία.

Ήδη οι πρώτοι ωφελούμενοι έχουν πάρει έγκριση από το σύστημα για να προχωρήσουν στις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης της κατοικίας τους κι ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται έλεγχος των αιτήσεων και προκύπτουν νέες εγκρίσεις.

Ποιές από τις εργασίες και τα προϊόντα που χρηματοδοτούνται μπορούμε να αναλάβουμε εμείς;

Αναλαμβάνουμε την  αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης/ψύξης της κατοικίας σας καθώς και του συστήματος  ζεστού νερού χρήσης με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την μελέτη –προμήθεια και εγκατάσταση για:

  1. Αντλίες Θερμότητας Αέρα- Αέρα  διαιρούμενου τύπου (Κλιματιστικά τύπου split)
  2. Αντλίες Θερμότητας Αέρα – Νερού για το σύστημα Θέρμανσης/Ψύξης
  3. Αντλίες Θερμότητας  για παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης
  4. Λέβητες Αερίου
  5. Ηλιακά Συστήματα Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης

Η πολυετής συνεργασία μας με τους κορυφαίους κατασκευαστές για τις παραπάνω προϊοντικές κατηγορίες (DAIKIN, CALPAK) σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα μας σας εξασφαλίζουν μια άρτια εγκατάσταση ενεργειακής αναβάθμισης της κατοικίας σας από την εταιρεία μας.

Εφόσον είστε ωφελούμενος του προγράμματος  ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ –ΑΥΤΟΝΟΜΩ και θέλετε να συνεργαστούμε μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για μια ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη στο χώρο σας κι εκτίμηση για την ενεργειακή αναβάθμιση των συστημάτων ψύξης θέρμανσης της κατοικίας σας, είτε στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας :

Επικοινώνησε ΤΩΡΑ   <-- https://www.freezeup.gr

είτε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

T: 2231037456  &  6977439288 / E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση