Φροντίζουμε τον εκσυγχρονισμό της θέρμανσής σας και φέρνουμε το φυσικό αέριο στο σπίτι σας!!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 21:18 Φροντίζουμε τον εκσυγχρονισμό της θέρμανσής σας και φέρνουμε το φυσικό αέριο στο σπίτι σας!!

Η ENERKLIMA παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, κατασκευής και συντήρησης εγκαταστάσεων θέρμανσης, με φυσικό αέριο, εξασφαλίζοντας την βέλτιστη λειτουργία της εγκατάστασής σας. Σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις ιδανικές για την περίπτωσή σας σε ανταγωνιστικές τιμές με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής.

Η ENERKLIMA είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της κορυφαίας εταιρείας Buderus (Robert-Bosch Α.Ε) για το νομό Φθιώτιδος με τις περισσότερες πωλήσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο στον τομέα της θέρμανσης.

Επωφεληθείτε από τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα του Φυσικού αερίου.

Θέρμανση

Μπορείτε να θερμάνετε το διαμέρισμά σας ή την μονοκατοικία σας, εγκαθιστώντας έναν επίτοιχο λέβητα Φυσικού Αερίου, ο οποίος έχει πολύ μικρές διαστάσεις και μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και μέσα στο μπάνιο ή την κουζίνα σας ή στο μπαλκόνι σας. Ο λέβητας συνδέεται με το κύκλωμα νερού θέρμανσης των θερμαντικών σωμάτων του διαμερίσματός σας, είτε στον συλλέκτη, είτε σε νέο κύκλωμα.

Φυσικό Αέριο και Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Εάν υπάρχει ηλιακός, γίνεται συνδυασμός για να μπορείτε να επιλέγετε (χειροκίνητα ή αυτόματα) από ποια «πηγή» θα έχετε ζεστό νερό. Έτσι σε μία ημέρα που ο ηλιακός δεν έχει ζεστό νερό, δουλεύει ο επίτοιχος λέβητας για να καλύψει τις ανάγκες σας σε Ζεστό Νερό Χρήσης, χωρίς να χρειαστεί να καταναλώσετε ηλεκτρική ενέργεια.

Ζεστό Νερό

Χρησιμοποιώντας έναν επίτοιχο λέβητα Φυσικού αερίου, έχετε άφθονο ζεστό νερό, την στιγμή που το χρειάζεστε! Δεν καταναλώνετε ενέργεια για να ζεστάνετε νερό που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε.

Ο επίτοιχος λέβητας λειτουργεί σαν ταχυθερμαντήρας για την παραγωγή του Ζεστού νερού χρήσης, δηλαδή ζεσταίνει το νερό αμέσως μόλις ανοίξετε την βρύση. Με την λειτουργία αυτή καταναλώνετε ενέργεια για να ζεσταίνετε μόνο όσο νερό χρειάζεστε. Δεν καταναλώνετε ενέργεια για να ζεστάνετε νερό που δεν θα χρησιμοποιήσετε, όπως συμβαίνει με έναν ηλεκτρικό θερμοσίφωνα αποθήκευσης.

Λέβητες Φυσικού αερίου για το σπίτι

Ζητήστε Προσφορά Εγκατάστασης

Προγραμματίστε σήμερα ραντεβού με τον μηχανικό μας για να αξιολογήσει το χώρο σας και λάβετε τη βέλτιστη οικονομοτεχνική μελέτη που θα καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Τηλεφωνήστε μας στο 22310 38798  ή επικοινωνήστε μαζί μας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΤΣΙΝΤΖΗΡΑΣ
Μηχανολόγος Μηχανικός

 

Διεύθυνση εταιρείας: Αθηνών 39, Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση