Τα Peugeot 208 και 2008 στην κορυφή του θεσμού «Women’s World Car of the Year»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 11:54 Τα Peugeot 208 και 2008 στην κορυφή του θεσμού «Women’s World Car of the Year»

Τα Peugeot 208 και 2008 στην κορυφή της κατηγορίας τους στον θεσμό «Women’s World Car of the Year».

Στον θεσμό «Women's World Car of the Year», η μοναδική επιτροπή που απαρτίζεται από γυναίκες δημοσιογράφους αυτοκινήτου, έδωσε την ετυμηγορία της σε 9 κατηγορίες:

  •  To PEUGEOT 208 κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου αυτοκινήτου πόλης.
  •  Το PEUGEOT 2008 κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου αστικού SUV.

Ιδρυθείσα το 2009, η επιτροπή του θεσμού Women's World Car of the Year απαρτίζεται από 50 γυναίκες, δημοσιογράφους από τον κλάδο του αυτοκινήτου, οι οποίες προέρχονται από 38 διαφορετικές χώρες και πέντε ηπείρους.

Στο τέλος του δεύτερου γύρου, το PEUGEOT 208 αναδείχθηκε το καλύτερο αυτοκίνητο πόλης έναντι των Toyota Yaris και Honda Jazz.

Εκλεγμένο ως Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020 και έχοντας ήδη κερδίσει 24 βραβεία, το Peugeot 208 τοποθετείται στην καρδιά της κατηγορίας Β συμβάλλοντας στην συνολική επιτυχία PEUGEOT. O σπορ χαρακτήρας, ο σχολαστικός σχεδιασμός του και η ποιότητα κατασκευής του προσδίδουν έναν premium χαρακτήρα, που συνάδει απόλυτα με την αναβάθμιση της μάρκας.

Επιπλέον, το PEUGEOT 2008 αναδείχθηκε ως το καλύτερο αστικό SUV έναντι των Renault Captur και ΚIA Sonet.

Έχοντας ισχυρή ταυτότητα και υψηλό στάτους, το PEUGEOT 2008 είναι σε απόλυτη αρμονία με το στυλ της PEUGEOT, ενώ διατηρεί τη δική του προσωπικότητα.

Τα PEUGEOT 208 και 2008 παίζουν τον ρόλο τους στην εποχή της ενεργειακής μετάβασης, καθώς εφοδιάζονται τόσο με συμβατικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου όσο και με αμιγώς ηλεκτρικούς κινητήρες.

Τα δύο μοντέλα της Peugeot διακρίθηκαν με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: ασφάλεια, άνεση, τεχνολογία, συνδεσιμότητα, σχέση ποιότητας/τιμής, περιβαλλοντικό αποτύπωμα και σχεδίαση.

Επομένως, τα PEUGEOT 208 και 2008 βρίσκονται στην τελική ευθεία για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς που θα αναδειχθεί από τον θεσμό Women's World Car of the Year, τα αποτελέσματα του οποίου θα δημοσιευθούν την ημέρα της γυναίκας, στις 8 Μαρτίου 2021.

 

Γνωρίστε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της PEUGEOT και οδηγήστε όλα τα νέα μοντέλα στην "Peugeot AUTOKAR" στη Λαμία.

Επίσημος διανομέας και επισκευαστής PEUGEOT. Στο 2 χιλ ΝΕΟ ΛΑΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.  22310-47535 – autokar.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση