Το Pharmacy2go παραμένει δίπλα σας για κάθε online παραγγελία με άμεση παράδοση!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 08:12 Το Pharmacy2go παραμένει δίπλα σας για κάθε online παραγγελία με άμεση παράδοση!

Το αγαπημένο σας online φαρμακείο σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα online με άμεση-αυθημερόν παράδοση στο σπίτι σας!

Η υπηρεσία Delivery με αυθημερόν παράδοση θα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 18:30 το απόγευμα.

Και το καλύτερο;  Όχι μόνο για το κέντρο της πόλης της Λαμίας! Συνοικισμός Ευρυτάνων, Ροδίτσα, Καλύβια, Άμπλιανη, Παγκράτι, Νέα Μαγνησία είναι πλέον στο εύρος εξυπηρέτησης της νέας μορφής της υπηρεσίας Delivery από το Pharmacy2go!

Κάνε λοιπόν σήμερα τις αγορές σου σε καλλυντικά, αντηλιακά, συμπληρώματα διατροφής, παιδικά/βρεφικά, αντισηπτικά, μάσκες και χιλιάδες ακόμα επώνυμα προϊόντα και παράλαβε τα μέσα σε λίγες ώρες στην πόρτα σου!

Με δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα με ασύρματο POS για ανέπαφη παράδοση!

Το delivery αφορά αποκλειστικά αγορές από το www.pharmacy2go.gr, τηλέφωνο επικοινωνίας 22310-21470.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση