Λαμία: Διδάξου στη «Le Gourmet» Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική από τους καλύτερους!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 07:40 Λαμία: Διδάξου στη «Le Gourmet» Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική από τους καλύτερους!

H «Le Gourmet» εδώ και 21 χρόνια πρωταγωνιστεί στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα, γι' αυτό και φροντίζει να μάθεις δίπλα στους καλύτερους...

Επέλεξε τώρα Επαγγελματική μαγειρική/chef και Ζαχαροπλαστική/pastry chef για τις σπουδές σου και διδάξου από καταξιωμένους επαγγελματίες όλα τα μυστικά, για τα επαγγέλματα του μέλλοντος.

Οι εγγραφές συνεχίζονται - Κάντε τώρα την εγγραφή σας μέχρι τις 31 Ιουλίου 2021 και κερδίστε έκπτωση -20%, στα ετήσια δίδακτρα στις ειδικότητες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Καθημερινά ραντεβού δια ζώσης 9:00 - 15:00, ενώ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για απογευματινά ραντεβού.

Γνωρίστε τους καταξιωμένους καθηγητές των σχολών Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής της «Le Gourmet», με την πολυετή εμπειρία και τις αμέτρητες διακρίσεις!

Ελένη Κουμαντάνου - Αντιπρόεδρος της λέσχης Αρχιμαγείρων

Η Ελένη Κουμαντάνου, με καταγωγή από τη Λαμία, είναι καταξιωμένη σεφ και αντιπρόεδρος στην Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων, διαθέτοντας πολλές ακόμη διακρίσεις:

►Consulting - επιμέλεια μενού σε πολλές ξενοδοχειακές μονάδες - συγκροτήματα, εστιατόρια.
►Εκπαιδευτικός σε κρατικά - Ιδιωτικά ΙΕΚ και σε κολέγια μαγειρικής.
►Aρθρογράφος σε 3 ηλεκτρονικά περιοδικά στη στήλη μαγειρική.

Φώτης Τσιλιπάνος - Ιδιοκτήτης εστιατορίου "Οδός Ονείρων"

Απόφοιτος της ΤΕΣΤΕ Γαλαξιδίου.

Έχει εργαστεί ως σεφ μεταξύ άλλων στο ξενοδοχείο Ελούντα beach, στα ξενοδοχεία ομίλου Χανδρή, αλλά και στο Thermae Sylla στην Αιδηψό.

Είναι ιδιοκτήτης σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της πόλης, την "Οδό ονείρων", που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για τις μοναδικές γεύσεις του.

Γιάννης Σάρρης - Διακεκριμένος pastry chef

Ο ζαχαροπλάστης Γιάννης Σάρρης σπούδασε σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, με τελευταίες τις σπουδές στο Harvard University.

Η επαγγελματική του πορεία ξεκινά από το 1995 ως pastry chef σε ζαχαροπλαστεία αλλά και ξενοδοχεία, όπως το "Domotel Xenia Volos" και το "Thessalikon Grand", ενώ έχει βραβευθεί σε διεθνείς εκθέσεις Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, με τρία χρυσά και δύο ασημένια βραβεία για δημιουργίες του.

Νίκος Μαρτάρας - Διακεκριμένος σεφ και απόφοιτος της σχολής «Le Gourmet»

Είναι από τους πρώτους απόφοιτους της σχολής «Le Gourmet» και τώρα πια συνεργάζεται με τη σχολή ως καθηγητής.

Διαθέτει μία πολύ αξιόλογη πορεία στον τομέα της εστίασης, έχοντας εργασθεί από το 2011 ως chef σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων, όπως το Atlantica Porto Bello Royal 5* και το Pilot Beach Resort 5*.

Έχει αποσπάσει τιμητικές διακρίσεις και βραβεία, όπως αργυρό και χάλκινο μετάλλιο, σε διεθνείς διαγωνισμούς μαγειρικής.

Τώρα ξέρεις πως έχεις δίπλα σου καταξιωμένους, έμπειρους και διακεκριμένους chef και pastry chef, ώστε να πάρεις όλα τα απαραίτητα εφόδια και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα!

Κάνε τώρα την εγγραφή σου και σπούδασε ένα από τα επαγγέλματα του μέλλοντος.

«Le Gourmet»... Συνώνυμο της επιτυχίας!!!

«Le Gourmet»
Όθωνος 17, Λαμία

Τηλ. για πληροφορίες και εγγραφές: 22310 67312

Facebook: Le Gourmet Lamia
Instagram: legourmet_lamia
Site: legourmet.gr
E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση