Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Λαμία τίμησε την Ολυμπιονίκη μας Νίκη Μπακογιάννη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 08:04 Η Λαμία τίμησε την Ολυμπιονίκη μας Νίκη Μπακογιάννη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η Λαμία τίμησε μια τεράστια αθλήτρια η οποία με τις επιδόσεις σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία και φυσικά έκανε υπερήφανους και όλους εμάς, τους συμπατριώτες της.

O Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας και ο Έσπερος Γυμναστικός Σύλλογος Λαμίας με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας Π.Ε. Φθιώτιδας, και τον Δήμο Λαμιέων,  διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία τους αγώνες στίβου στην Λαμία «ΝΙΚΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ» στο Νέο  Στάδιο της ΚΑΜΑΡΙΤΣΑΣ το απόγευμα του Σαββάτου 17 Ιουλίου 2021.

Αθλητές όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στους αγώνες με πολύ καλές επιδόσεις! Όλοι ξαναέδωσαν ραντεβού μιας και οι νέες εγκαταστάσεις στο γήπεδο της Καμαρίτσας εντυπωσίασαν όλους!

«Η δική μας Νίκη, παιδί της Λαμίας μας, Ολυμπιονίκης στην Ατλάντα το 1996, μας κάνει διαχρονικά υπερήφανους, καθώς αποτελεί αθλήτρια υπόδειγμα, παράδειγμα για τις νέες γενιές αθλητών.
-
Σίγουρα όταν η Νίκη Μπακογιάννη δόξαζε τη χώρα μας και τον τόπο μας με τις διεθνείς επιτυχίες της, θα ήθελε τις προπονήσεις της να τις κάνει σε ένα στάδιο, σαν αυτό που χαιρόμαστε εμείς σήμερα στη Καμαρίτσα.



Αυτό όμως που έλειπε από τις υποδομές, το αναπλήρωσε η ίδια με την ισχυρή της θέληση και την τεράστια προσπάθειά της και αυτό αναβιβάζει την Ολυμπιονίκη μας σε σύμβολο αθλήτριας τεραστίου μεγέθους και ευγενούς αθλητικής προσπάθειας. Ισχυρό πρότυπο θέλησης και αγωνιστικότητας για τους νέους του σήμερα.
-
Εύχομαι το πρότυπο της Νίκης Μπακογιάννη να εμπνεύσει και τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες των Συλλόγων της περιοχής μας και να μας κάνουν στο μέλλον υπερήφανους, όπως και εκείνη
», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από τους αγώνες που έγιναν στη Λαμία προς τιμή της Νίκης Μπακογιάννη.